Олена В

Dr. Sante молочко для демакіяжу,200 ml

Dr. Sante молочко для демакіяжу,200 ml
Dr. Sante молочко для демакіяжу,200 ml

Відкрила його декілька років тому і тепер він мій улюблений.

Я думаю,багато хто з дівчат шукають молочко чи міцелярку /гідрофілку, які не будуть сушити шкіру і подарують не лише чистоту (до скрипу чи не до скрипу-як хто любить),але й супер комфорт шкірі. Коли ти змив косметику,обличчя свіже,приємне на дотик,м'яке,наче дихає і при цьому не треба наносити тонну крему,що було відчуття зволоження.

Саме це молочко дає таке відчуття! Воно настільки огортає шкіру м'якістю та наче шовком ,що я навіть іноді забуваю нанести крем після)).Настільки мені комфортно після нього.

Коли я вмиваюся протягом дня просто водою,то моя шкіра починає сохнути,шершавіють щоки. Коли я вмиваюся з цим молочком,то я наче в оксамиті і це відчуття не минає!

Запах: пахне огірочком. Не хімозний і досить приємний аромат (особисто мені).Взимку цей аромат нагадує літо!

Саме молочко жирненьке,в принципі як і всі подібні продукти.

Склад
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic / Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Cucumis Sativus Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydroxyethyl Urea, Allantoin, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.


Молочко дійсно ніжно очищає шкіру від декоративної косметики і накопичених за день забруднень, не викликаючи подразнення. Я проходжусь два рази і відчуваю реальну чистоту,шкіра наче починає дихати на повну. Відчуття що ти в лісі і кожна твоя клітина дихає.

Гарно змиває туш,на ранок пандою точно не будеш. Ще важливо те,що абсолютно не пече очі як більшість інших що я пробувала. У мене з іншими вмивалками є іноді відчуття плівки на очах після змиття туші. З цим немає.

Екстракт огірка зволожує і тонізує, нормалізує роботу сальних залоз. Екстракт календули і алантоїн мають заспокійливу дію на шкіру.

Основні властивості:

-матуючий ефект;
-для нормальної та жирної шкіри;
-гарно очищує шкіру;
-зменшує почервоніння (це так і є в моєму випадку)
-0% мінеральних масел, парабенів.

-дуже бюджетний(зараз в районі 65 грн)

-вистачає на довго.

-пори,коли користуюся саме ним,наче не такі виражені,стягнуті . Це особливо важливо влітку.

Дійсно ідеальний для мене продукт!

Можу 100% рекомендувати!