Hanna Domashenko

Матовість обличчя в літню спеку

Матовість обличчя в літню спеку

В літню спеку важко не блищати людині, у котрої комбінована шкіра! Тому в цю пору мені особливо актуально користуватися засобами, що в змозі прибрати зайвий блиск у Т-зоні. Саме таким чином в мої руки потрапив цей матувальний флюїд. Це натуральна косметика і я їй довіряю на 100%, бо насправді, в мене є декілька неперевершених любимчиків він Weleda.

Що обіцяє виробник?

  • зволоження шкіри обличчя;
  • очищення від жирного блиску та надання матовості;
  • здатність слугувати основою під макіяж;
  • протизапальна дія на запалені елементи на шкірі;
Матовість обличчя в літню спеку
Матовість обличчя в літню спеку

Засобу потрібно зовсім небагато. Якщо ви візьмете його забагато, ніби наносите звичайний крем - ви отримаєте в результаті скочення тонального, якщо наступним етапом будете наносити його на обличчя.

Засіб чудово блюрить шкіру, гарно наноситься, має яскравий аромат лемонграсу та дуже економний. Він круто матує обличчя і це реально перевірено на практиці. Єдина біда з ним - він абсолютно не працює в якості основи під макіяж. Для того, щоб він не скочувався, треба цілі танці з бубном влаштувати, а у повсякденному використанні зайвих проблем мати з макіяжем точно не хочеться.

🔔Мій лайфхак: наносимо флюїд на шкіру у невеличкій кількості і переважно лише на Т-зону. Далі даємо декілька хвилин, щоб усівся засіб на шкірі. І лише потім наносимо тональну основу, консилер чи пудру. Інакше - ви засмутитесь, що ваш макіяж зіпсовано цим кремом.

Засіб класний і працюючий. Єдине "АЛЕ" - він складний у взаємодії з іншими засобами. Але якщо ну дуже сподобався, то якось це питання, в принципі, вирішити можна.