O’Ostah

Loewe змусив мене полюбити білі квіти та ягідки у парфумерії!

Loewe змусив мене полюбити білі квіти та ягідки у парфумерії!
Loewe змусив мене полюбити білі квіти та ягідки у парфумерії!
Loewe змусив мене полюбити білі квіти та ягідки у парфумерії!

Бренд Loewe увірвався у моє парфумерне життя ароматом землі і осінньої туги, які законсервовані у флакон Earth. Цей «депресняк» входить у топ-5 моїх улюблених парфумів (про які я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/1682/)  і я не можу ним надихатись.

Але не землею одною. Бренд має й інші стихії, варті уваги. Про найцікавіші (на мій погляд) я розкажу у цьому дописі.

  • Початкова нота: Груша, Гіркий апельсин, Персик, Яблуко
  • Нота серця: Апельсиновий цвіт, Геліотроп, Дамаська троянда, Жасмин самбак, Зелений чай, Фіалка
  • Кінцева нота: Амбра, Кедр із Вірджинії, Світла деревина

Аромат приречений стати моєю любовʼю, якщо у нотах є фіалка. Вона тут для мене - головна героїня. Її солодинку чудово врівноважує зелений чай та жасмин, а в кінці - легенька пудра. Це не той випадок, коли хтось скаже «вона пахла квітами та фруктами». Це той випадок, коли про володарку Елли скажуть: «Вона пахла жіночно та витончено».

У відгуках парфуми порівнюють із Donna Trussardi, Marry me Lanvin та Valentina Acqua Floreale. Але для мене Ella більш статусна і шлейфова. І так, у ній я люблю навіть жасмин.

  • Початкова нота: Грейпфрут, Лимон, Лист томату, М'ята, Мандарин, Помело, Юзу
  • Нота серця: Жасмин, Конвалія, Неролі
  • Кінцева нота: Амбра, Білий кедр, Ваніль, Мускус

Це ода Великому Барʼєроному рифу - одному з  найвеличніших та живописних місць планети. Там небо зустрічається з океаном, від різноманіття підводних мешканців перехоплює подих і хочеться пірнати все глибше. Саме така коралова Аква: свіжа, захоплююча та різнобарвна.

У піраміді зібрані найсвіжіші, літні та безтурботні ноти, які передають акватичний вайб. У «голові» - соковитий грейпфрут, оточений білими квітами та деревинними акцентами. Якщо пірнути глибше - можна відчути дрібку ванілі та розтерте листя томату. Дуже неочікуване, але вдале поєднання, яке мене підкорило. Без перебільшення: це найбільш стильний водяний аромат, з яким я знайома.

  • Початкова нота: Груша, Мандарин, Чорна смородина
  • Нота серця: Жасмин, Конвалія, Магнолія
  • Кінцева нота: Ветівер, Мускус, Сандалове дерево

Якби хтось мені сказав, що я буду мліти від білих квітів та чорної смородини - я б сміялась. Ба більше, ніхто б мені і не сказав такого, бо вищезазначені ноти я відчуваю як котячий фльор. Але Sutileza тонка, витончена, дзвінка…

Це літній сад, де на килимі з конвалій розсипали хрумкі зелені грушки. Тут магнолія переплітається зі смородиною, від цього солодкого тандему злітає настрій. Хочеться одягнути білу мереживну сукню, налити бокал пуншу і хоча б на годинку втекти у дійсно безтурботне літо.

  • Початкова нота: Юзу
  • Нота серця: Ваніль, Магнолія
  • Кінцева нота: Цукрова вата

30 мл цієї східної солодкої казки я придбала після затесту семпл-боксу. Ця магнолія близька моєму серцю, вона не у полоні  перепаленого цукру, а припорошена цукровою  пудрою. Неймовірна стійкість та  довгий шлейф - це заслуга ефірних олій, їх тут аж 20 %.

Зимою Aura загортає у теплий ванільно-квітковий кокон, а влітку, на подив, віддає кислинкою і не душить. Додати юзу було чудовою ідеєю!

Красуні, а з якими парфумами Loewe знайомі ви?