Коротенький огляд веганського гелю для душу 🛁
Dragon Fruit Revitalising Body Wash від Faith In Nature
Всім привіт ✌️
Нещодавно відкрила для себе бренд, який виробляє натуральну косметику для волосся і тіла - Faith In Nature (країна-виробник Великобританія).
Як на мене, бренд має дуже правильну концепцію:
- Основна мета Faith In Nature - створення натуральних продуктів для краси та догляду, які б не мали шкідливих впливів на людей і довкілля.
- Вони використовують тільки натуральні інгредієнти рослинного походження, такі як органічні екстракти та ефірні олії, без синтетичних барвників, парабенів, SLS (натрію лауретсульфату) та SLES (натрію лауретсульфат етеру).
- Не випробовують свою продукцію на тваринах, а також не використовують інгредієнти тваринного походження, що робить їх веганським брендом.
Важливо, що все перераховане, підкріплено безліччю сертифікатів і нагород.
Ще не менш важливо відзначити, що бренд співпрацює з природоохоронними організаціями та веде в цій галузі активну соціальну діяльність.
Про цей бренд і його добрі справи я дізналася з тиктоку і була дуже натхненна на покупку якогось продукту. Вважаю, що такі соціально-активні бренди завжди слід підтримувати і що майбутнє за соціально-активним бізнесом).
Почала своє знайомство з брендом з гелю для душу "Пітахая". Ділюсь враженнями👇
🌿 Зовнішній виляд
Гель представлений у класичному, довгастому флаконі із пластику, який годний для переробки. Дизайн простенький, але в той же час досить яскравий). Кришка відкидається, флакон закриває міцно, сама по собі не відчиняється.
Дозатор у вигляді вузького отвору, не забивається і економічно виділяє засіб.
Об'єм: 400 мл. Витрата економічна, тому що гель дуже добре піниться.
🌿 Трохи про склад
На makeup він не доданий, тому ось:
- Aqua (Water), Ammonium Laureth Sulfate*, Maris Sal (Sea Salt), Cocamidopropyl Betaine*, Polysorbate 20*, Glycerin*, Hylocereus Undatus Fruit Extract*, Parfum (Fragrance)*, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract*, Anthocyanins*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid*, Linalool*, Limonene*, *Plant derived
Зірочка (*) використовується для позначення складових, які мають рослинне походження. Це означає, що вони були отримані з рослинних джерел або були створені за допомогою процесу, який відповідає стандартам рослинного походження.
Склад дійсно не містить парабенів, барвників та SLS/SLES. Але! Тут є певні компоненти, які виконують функції, схожі на SLS. "Ammonium Laureth Sulfate*" та "Cocamidopropyl Betaine*" - це ПАР.
А ще, важливо відзначити, що ALS є предметом дискусій вже кілька років. Деякі дослідники висловлюють обурення щодо ALS і вважають його небезпечним та травмуючим, не кращим за SLS/SLES.
Тому, Faith In Nature дещо лукавить).
🌿 Консистенція та аромат
Продукт має класичну гелеву консистенцію, досить густу. Гель зовсім не тече при нанесенні. На дотик злегка липкуватий, але без жирності. При контакті з водою моментально піниться і дає пишну густу шапку з пінки.
Мій гель "Пітахайя" і я розраховувала, що його запах буде, як у фрукта дракона - ніжний, фруктовий і практично непомітний). Не вгадала). За фактом, аромат гелю ніжний, але з пітахайею ніякої подібності. Він має легкий фруктово-свіжий аромат і мені виразно чується запах бананової жуйки з ноткою кислинки.
В цілому, аромат приємний, не сильно насичений і не викликає ніякого дискомфорту, але я очікувала зовсім іншого)
🌿 У використанні
- Гель дуже добре піниться і при бажанні, його можна використовувати як піну для ванни).
- Ступінь його очищення - середня, вона не делікатна, але й не сильно агресивна.
- Відмінно змивається теплою водою, не залишає на шкірі відчуття липкості, стягнутості, сухості чи жирності.
- Добре очищує шкіру, після нього відчувається чистота та свіжість.
- Також, є відчуття відполірованості і гладкості, але все це помірно.
- Пом'якшує та дає легке зволоження.
- Не викликав жодних алергічних реакцій.
🌿 Висновок
Дуже непоганий, якісний гель для душу. Тепер хочеться спробувати його з іншими ароматах, може нава жусь ще й на покупку шампунь), тому й рекомендуватиму).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)