Heimish All Clean Balm Mandarin
Оцінюємо один з найпопулярніших гідрофільних продуктів на сьогодні
Я в цілому більше люблю формат гідрофільної олії, аніж бальзаму, але все в житті треба спробувати :)
Для знайомства з засобом я обрала мініатюрку - не ризикнула брати одразу повнорозмір.
Версія з мандарином від класичної відрізняється відсутністю у складі кокосової олії, яка може бути потенційним комедогеном (нагадую про те, що комедогенність - це індивідуально, але я, як власниця проблемної шкіри з акне в ремісії, стараюсь уникати деяких компонентів).
Я постараюсь описати свої враження коротенько :)
По-перше, мені здавалося, що бальзами неекономні. Але це взагалі не так! Треба буквально горошинку засобу на все обличчя, такої мініатюрки в 5 мл вистачить десь разів на 15-20) Я тепер думаю, що бальзами навіть більш економні, аніж олії.
Консистенція крута, така легенька. Бальзам тане на обличчі в прям відчувається, який він тонкий і невагомий, не знаю, як ще описати свої відчуття. Немає "масності", тобто вдагалі здається, що ти не масло по обличчю вазюкаєш. Дуже круто, оце мені сподобалось.
Емульгується гарно 👍🏻 щодо очисних властивостей - цілком ок, звичайний денний макіяж знімає, сонцезахист тим паче.
З приводу аромату - нічого особливого немає, він не гучний, ну такий, звичайний. Не мандариновий :)
Я насправді задоволена цим бальзамом залишилась, частіше за все беру його з собою у поїздки, бо мало місця займає і це дуже зручно.
Можливо, колись візьму собі повну версію. Міні однозначно буду повторювати постійно. Продукт рекомендую, справді класний🧡
Коментарі (0)