Sofiia_Ts

Еволюція очищення обличчя

Еволюція очищення обличчя

Всім привіт! Хотіла трошки поділитись історією як поступово ознайомлювалась з доглядом для обличчя, а саме його очищенням.

Мабуть це був 2017 рік, коли на полицях магазинів почала зʼявлятись корейська косметика. Ці агресивні пінки, і незрозумілі креми… але все це досвід)

Мабуть все почалось з буму на механічні чистки, коли їх робили всі. Я була не виключенням, але з деякими моментами мені це допомогло (з міліумами), а з іншим ускладнило ситуацію (постакне).

Тоді це був мій перший і останній раз візит, бо витримати цю чистку дуже важко)

Тоді на ринку зʼявився кровавий пілінг the ordinary. Також сумнівна історія, оскільки він мені обпік обличчя конкретно, хоча для багатьох він досі вважається дієвим.

Еволюція очищення обличчя
Еволюція очищення обличчя
Еволюція очищення обличчя

І тоді я зустріла свій ідеал в очищення - пілінг-скатки. Не знаю як зараз, але вони для мене ще досі у сердечку) Пробувала різні, але найкращим був Skinlite і Mizon.

Але щоб бути в тренді, перейшла на ензиму пудру. Поки важко оцінити, оскільки дія зовсім інша і крупинки так швидко розчиняються, що складається враження ніби вимивають дуже агресивним гелем-пінкою. Тому поки 50/50.

Діліться своїм досвідом, як вам ензимні пудри або інші альтернативні засоби?)