Даринка

Спекотний недільний ранок - час для догляду та релаксу

Спекотний недільний ранок - час для догляду та релаксу

Оскільки я жайворонок, то прокинулась сьогодні дуже рано, до того як спека заполонила всі куточки оселі, всі домашні ще спали, син, чоловік та котик тихенько лежали та насолоджувались кольровими сновидіннями. Тож аби їм не заважати, і вони мені не заважали, вирішила приділити час собі та анексувати ванну кімнату на годинку а може й дві.

Маю фарбоване темне волосся середньої довжини, яке активно відновлюю після тенденцій 2000-х ( вирівнювання, лак, мілірування).

Тож занурившись під прохододний струмінь води, почала наносити шампунь, він в мене з кератином, не з професійної лінійки але мені відверто подобається. Невелику кількість шампуню нанесла на корені та зпінила на всью довжину, ретельно змила. Далі маска - за рекомендацією свого перукаря нанесла достатнь обільним слоєм по довжині, протримала 7 хвилин і звіснож змила. А вже перед сушінням - спрей для живлення і розчісування, і за допомогою фену та круглої щітки вклала максимально природнім чином.

Гель для вмивання, щоб змити залишки обіймів сну та вчорашній день з усім його пилом та втомою. Далі трошки скрабу для губ, маска від чорних точок (не ідеально допомагає, але ж мені так подобається її знімити, та й шкіра після неї наче шовк). Очі - патчі для зняття втоми та попередження мімічних зморшок у кутках, 15 хвилин і обовьязково вмитися водою. Крем під очі з кофеїном, дорує легкість та запобігає появі темних кіл. Сироватка для обличчя - використовую відновлюючу, для підтримки пружності та еластичності шкіри, доповнюю легким масажем проблемних ділянок шкіри. Завершальний етап - денний живильний крем, який швидко поглинається та не залишає масних слідів.

Перфумований гедль для душу, насолода не тільки для шкіри, адже обрала для себе дуже свіжий та легкий аромат, який як аромотерапія допомагає розслабитись та релаксувати. А далі лосьйон для тіла, бо маю дуже суху шкіру, яка потребує зволоженння. Дезодоронт з пробіотиком, для підтримання свіжості та впевненості впродовж дня. І додаю трохи сяйва за допомогою шимера.

Підкреслюю очі водостійкою тушью для об'єму, і трошки бронзеру на повіки для глибшого погляду. Далі румьяна та хайлайтер, головне не перестаратись, все має віглядати якомога природніше. Для губ трошки тінту з малиновим відтінком.

Ось і всі прокинулись, час пригод, ми йдемо до зоопарку, а які у вас плани на неділю?