Оліч

Hurraw! Lip Balm

Hurraw! Lip Balm

Я вже дуже давно бачу ці бальзамчики, і ось тільки дйшли руки спробувати їх. Обрати один аромат я не змогла, тож взяла відразу два - Black Cherry Tinted Lip Balm та Chocolate Lip Balm.

Black Cherry Tinted Lip Balm заявлено як тінтуючий бальзам "Засіб забезпечить вашим вустам насичений черешневий відтінок." - каже нам виробник, але б я не сказала, що він дає дуже яскравий колір. На першому фото внизу видно, що є ледь помітний рожевий відтінок. Губки стаюдь зовсім трошки більш насиченими, різниця не дуже яскрава. Зате бальзам має дуже класний аромат - пахне смачними вишневими мармеладками в кислій посипці 🥰🥰🥰 Я від нього просто в захваті.

"Black Cherry Tinted Lip Balm містить цілий ряд активних інгредієнтів. Витяжка з солодкого мигдалю, канделильський віск і кокосове масло забезпечать дбайливий догляд за чутливим і проблемним шкірним покривом губ. Органічна продукція бренда Hurraw! не тестується на тваринах і відповідає найвищим стандартам якості. Подаруйте своїм губам блиск і м’якість!" - склад супер, органічний, етичний продукт - чи не прекрасно?

Про Chocolate Lip Balm можна сказати все теж саме, склад майже той же, олії, віск, вітамін є. Відрізняється тільки ароматом та тут вже не заявлено функції тінта.

"Засіб забезпечує губам інтенсивне живлення, зволоження та надійний захист від зовнішніх факторів. Він розроблений за новітньою технологією, що робить його стійким до змін температури, отже, бальзам не буде танути навіть в кишені джинсів. 100% натуральний продукт сприяє регенерації клітин, володіє чудовим ароматом шоколаду й є абсолютно безпечним для організму." - бальзам дійсно приємний, легкий на губах (вишневий так само себе поводить), аромат нагадує шоколадні цукерки з горіховою помадкою в середині. Дуже приємний, але ягідні/фруктові аромати я люблю більше, і наступний бальзам візьму з ароматом малини, кавуна, або ананасу)

Єдиний нюанс - мені було не дуже легко його відкрити в перший раз через захисну наліпку, може я трохи неправильно це робила, але потім все добре)

Раджу познайомитись👍👍👍

Hurraw! Lip Balm
Hurraw! Lip Balm