Ya Yana

Мій особистий №1 серед бальзамів для губ

Мій особистий №1 серед бальзамів для губ

Я давно помітила ці бальзами і якийсь час не бачила їх на Makeup. А тепер вони всі тут, і я нарешті його спробувала. Запевняю, він вам треба.

Перше, що сподобалось — паковання. Воно має форму сплюснутого овалу, через це зручно тримати в руках і наносить теж. Та й виглядає незвично. Щоб дістати бальзам треба прокрутити кільце знизу. Це робить дуже плавно та легко. В той час як Кармекс в моїх кривих ручках, часто не хотів заїжджати назад.

Я дуже люблю продукти для губ, які легенько тінтують, тому взяла саме вишневий. У бренда є й інші відтінки, а також бальзами, що зовсім не мають кольору, тому тут кожен знайде собі потрібний.

Мої губи дуже бліді самі по собі, і на тих, хто не має такої особливості, бальзам виглядатиме ще насиченіше. На собі ефектом я задоволена: не надто яскраво, і вже не бліда поганка.

Колір лишається і після того, як бальзам всотується.

Те, як цей бальзам всотується — це окрема любов. За це я і радитиму його усім. Всотування помірне. Хвилин 30 пройшло, як я перестала відчувати його на губах і почала відчувати виключно власні губи. Зволожені, гладенькі, пружні. Без стягнення і шкірки, що лущиться. Без липкості, жирності, без нічого. Просто добре зволожені губи. Нарешті)

А ще продукт не має смаку. Для мене це важливо. Після солодких бальзамів, пекучих пламперів та інших продуктів "з сюрпризом" так хочеться дати смаковим рецепторам відпочити. 😂

Черешня — один з моїх найулюбленіших ароматів. І він тут такий смачний, проте, не нав'язливий.

Покупка однозначно вдала і я вже поклала око на бальзам "Малина", який за відтінком більше нагадує ожину. А ще у них є бальзам з ароматом кореневого пива, яке ще називають "смаком американського дитинства". Цікава альтернатива звичним кокосово-манговим історіям в моїй косметичці.