Те, про що не в курсі власниці темних розчісок
Як часто ти чистиш свою розчіску і чи дійсно бачиш весь бруд?
Я з тих людей, хто читав про необхідність замачувати розчіски з содою, щоб добре промити, але зупиняється тільки на "Дякую за інформацію, але надто складно". Переставати забивати на факт чистки дозволяє лише момент, коли ти це бачиш бруд своїми очима, тобто поки не купиш білу розчіску
Що ти можеш пропустити
В мене темне фарбоване волосся і фарба потроху вимивається, але як виявляється завдяки цьому став помітним шар кожного сала, який добряче залишається на щітці і конкретно там де частіше торкається волосся (Знали про це?). Тобто якщо в тебе темна розчіска, чи не фарбоване в темні відтінки волосся - можеш і не бачити цього шару. Це вже не кажучи що на розчісці навколо зубчиків є ободок пилу, який доволі важко повністю зняти.
Ідеальне рішення за хвилину
Цю щітку від Olivia Garden побачила випадково в рілсах, але одразу вирішила шукати, бо вона чистить все, навіть ці "ободки" на зубцях. Насадка що на фото зверху діє загально, нижня ж збирає все на своєму шляху, а що не зібралось - підковирює так, що його легше легкого дозняти вручну.
Важливо: якщо зчищувати наотмаш - на ободці розчіски будуть дрібні царапіни, тому краще робити це менш активними рухами
По прайсу вона коштує близько 160-270грн (в пошуці "olivia garden brush cleaner"), я брала за 166грн і вона давно вже відбила свої кошти тим що за 15 секунд рятує будь-який браш. Не забувай що від брудної розчіски скоріше бруднится і чисте волосся, тому слідкувати за цим варто
Підсумок
Часу мінімально, а результат після цієї щітки та вологих серветок - майже як нова розчіска, яка не буде бруднити волосся пилом чи залишками
Коментарі (0)