Євгенія 👩

Диво-засіб 2в1 - маска та скраб в одній баночці🤎

Диво-засіб 2в1 - маска та скраб в одній баночці🤎
Диво-засіб 2в1 - маска та скраб в одній баночці🤎

Всім привіт✌️

Мені подобається Skinfood за його божевільно смачні аромати, але сьогоднішній герой допису не тільки дуже пахучий, а ще й дуже ефективний, особливо для комбінованого типу шкіри.

Розповідаю більш детально 👇

Скраб-маска представлений в акуратній пластиковій баночці. Кришка відгвинчується, під нею була додаткова захисна мембрана. На жаль, лопатки для нанесення в комплекті не було, але шийка банки досить широка, щоб залізти туди пальцями).

Баночка компактна, та її зручно брати з собою кудись у подорож.

Об'єм: 100 мл, витрата дуже економічна, за рахунок щыльної текстури.

Зовні здається, що скраб шоколадний чи кавовий, але ні). Такий насичений коричневий колір він має через основний компонент складу - чорний цукор.

Консистенція густа, щільна, пастоподібна. У текстурі великий вміст цукру, причому досить великого розміру. Скрабуючі частинки середньої жорсткості, без гострих країв і вони не дряпають шкіру.

На дотик скраб приємний, без зайвої жирності, маслянистості та липкості.

Аромат насичений, карамельний із легким шлейфом паленого цукру. Запах дуже цікавий і приємний, на шкірі довго не затримується, тому дискомфорту не викликає.

Цей засіб має 3 способи застосування:

  • 1 спосіб - класичне скрабування, коли засіб наноситися на вологу шкіру і масажується протягом декількох хвилин, після, змивається теплою водою.
  • 2 спосіб - сухе скрабування. Цей варіант для тих, хто любить більш жорстке, агресивне очищення. На суху шкіру обличчя наносимо скраб, масажуємо, змиваємо. Хочу відзначити, що скраб сам по собі не дуже делікатний, тому сухе скрабування підійде не для всіх, тому що частинки можуть травмувати шкіру.
  • 3 спосіб - маска-скраб. Наносимо засіб на обличчя тонким шаром (уникаючи шкіру навколо очей) і залишаємо на 10-15 хвилин. Засіб рівномірно розподіляється, не тече і під час носіння не обсипається, тож можна займатися своїми справами. Після цього, змиваємо маску масажними рухами.

З усіх 3 способів мені більш комфортний 1 - класичний), але раз на кілька тижнів я все ж таки наношу засіб в якості маски. Хоча, якщо бути відвертою, то особливих відмінностей в ефекті не бачу, хіба що більш виражено вирівнюється тон шкіри, після маски.

В цілому, використання скрабу досить комфортне, він добре відлущує, полірує і покращує кровообіг. Не викликає болючих відчуттів, якщо не наносити сухим способом (в моєму випадку).

Добре розподіляється, без проблем змивається теплою водою. Скрабуючі частинки не прилипають до раковини).

Скраб не залишає на шкірі липкості, жирності і стягнутості, після його використання мені навіть не потрібен зволожуючий крем).

  • Зволожує шкіру, що дуже не властиво для скрабів)
  • Пом'якшує шкіру, робить її більш гладкою, відполірованою.
  • Вирівнює тон, освіжає
  • Регулює роботу сальних залоз, хоча виробник цього і не обіцяв).
  • Добре очищує від залишків макіяжу та повсякденного бруду. Також, зауважила, що трохи очистив чорні цятки, не прям "вау", але результат помітний.
  • Усуває лущення (у мене вони на крилах носа), правда цей ефект досить короткостроковий, невдовзі лущення знову повернулися
  • Покращує кровообіг, але не дряпає та не травмує шкіру.

Безперечно можу сказати, що це один із найкращих скрабів для обличчя, яким мені доводилося користуватися). Тепер хочеться купити на пробу всі скраби від Skinfood🤣.

Але! Важливо відзначити, що він не дуже делікатний, тому підійде не для всіх типів шкіри.

Дякую за увагу 💕