Оліч

Joko Blend Coconut Scrub Pink Mood

Joko Blend Coconut Scrub Pink Mood

Шукала я собі бюджетний скраю з гарним складом і зупинилася на цьому. Мене привабив цей варіант, і я можу сказати, що в ньому дійсно багато переваг. Але є й те, що мене засмутило.

Почну з позитивних моментів:

🟢 невисока ціна

🟢 гарний натуральний склад (тут кокосова стружка, цукор, морська сіль, кокосова олія, олія зародків рису, екстакт малини, вітамін Е, морський колаген)

🟢 українське виробництво

🟢 бренд не тестується на тваринах

🟢 дуже приємний аромат кокосу з легким ледве помітним відтінком ягід.

А є нюанси, які для когось будуть мінусом:

🔴 текстера у скраба досить "суха" та розсипчаста. на відео можна побачити як це виглядає, тож коли ви звикли до дуже маслянистих скрабів, вам буде не зручно наносити його на шкіру

🔴 скраб дуже делікатний) я звикла до жорстких сольових скрабів, що гарно полірують шкіру, тут немає такого сильного відлущення.

Після використання шкіра все ж мякенька, та підживлена олійками, але не так сильно, як від його попередника у мене на поличці - Collistar. Це і зрозуміло, бо він був жорсткіше, був дуже маслянистий та коштував в кілька разів дорожче. Хоча звісно такий варіант більш дбайливий та делікатний для шкіри.

В цілому я більше задоволена, ніж розчарована, але вже ж не впевнена що куплю знову. Хоча може бути таке, що я звикну до такого формату скрабів)

Joko Blend Coconut Scrub Pink Mood