Pilirina 💛💙

Ароматне тріо Rebellion 🎶

Ароматне тріо Rebellion 🎶
Ароматне тріо Rebellion 🎶

Apus. Солодкий, не приторний. При розпиленні пахне ароматом ігристого чи сидру коли відкривається пляшка. Чомусь відчувається кисле яблуко протягом встого звучання композиції.

Аромат схожий на Cherry in the Air Escada. Не 1:1, компоненти різні, але база навіть у описах обох ароматів майже аналогічна.

Влітку можна спокійно користуватися, нікого не задушить, не звучить дешево,, стійкість відмінна, шлейф є. Ескадівська мильність - не зовсім моє направлення, але Apus сподобався. Він найсвіжіший з тріо містів у вигляді ручок.

Ароматне тріо Rebellion 🎶

Phoenix - аналог Kirke чи Sister's Aroma 4. У всіх них є щось спільне. Я не фанат бюджетного мускусу, писала про це у нещодавньому описі про Kirke, але на 50 грн достойно скроєний, бюджетний парфум, звучання якого значно вище своєї цінової категорії. Стійкий, шлейфовий.

Columba - бюджетний аналог Lancome Tresor Midnight Rose з якимось пудровими зефірками.

Дуже бюджетний, але схожий. Стійкість відмінна. Монотонний шлейф. З усіх ароматних містів сподобався найбільше і я для нього вже знайшла місце у своїй сумочці.

Ще на один міст з цієї лінійти відгук тут:

https://makeup.com.ua/ua/product/994234/

Attention! Спреі потрібно страшнувато перед використанням! Місти шиммерні. Блискітки дрібні і їх майже не видно у приміщенні, але на одяг розпилювати точно не потрібно. Все-таки міст призначений для розпилення на тіло.

Чомусь здається, що якби відома особистість випускала свою ароматну лінію з цими ж ароматами - вони були б популярні. 🤷‍♀️

Однозначно рекомендую потестити ці аромати у ручках. Rebellion часто запускає акції на них, тож, приємно ще і підтримати українського виробника, який тримає достойні ціни на парфуми. 🇺🇦