ksnklb

Відчуй себе цукеронькою 🍒

Відчуй себе цукеронькою 🍒

Я давненько хотіла спробувати гелі для душу від Mermade, а тут випала можливість спробувати і лосьйони для тіла 😍 А ще цей аромат з промовистою назвою, було дуже цікаво який він у використанні 🍒
У мене травел сайз баночки і коли я їх взяла у руки задумалась, чому у мене їх ще не було) Дійсно зручний формат для подорожей чи тестування.

Відчуй себе цукеронькою 🍒
Відчуй себе цукеронькою 🍒

Гель для душу у баночці 100ml, дозатор як для гелю нормальний, швидко виливається. Колір червоний.
Розхід непоганий через досить густу консистенцію, достатньо небагато гелю, щоб була піна. (Але у мене завжди гелі закінчуються швидше, ніж лосьйони 🙄).
Аромат стиглих вишень з лікером (або лікеру з вишнями😅). Під час миття аромат відчувається дуже добре, тому можна покайфувати і відчути себе вишенькою. Ох, та, не скажу, що перейняла атмосферу Парижу, тому що вишні у мене асоціюються із спекотним літом та вечірніми вело-прогулянками. Та аромат вишень у лікері надає певного затишку та внутрішнього спокою.
Після миття не зауважила, щоб аромат зберігся на тілі, та це можна виправити наступним кроком у б'юті рутині 😉

Баночка лосьйону також 100ml і мені її вистачить на довше, ніж гелю, але це мені якось так виходить 😅. Колір білий. Лосьйон ну дуже вже такий легкий, навіть не гелева текстура, а ще легша. Та через це її легко наносити і досить швидко це виходить.
Одразу після нанесення шкіра ще трішки волога від самого лосьйону, але він швидко вбирається. Також після нанесення від цієї вологості є характерний вологий блиск, але також він не надовго. Можна відчути себе слизькою 😅
Є зволоження та пом'якшення, після нанесення лосьйончику шкіра така гладенька та приємна на дотик.
Ні лосьйон, ні гель не викликати подразнень чи алергічних реакцій.
Лосьйон також має аромат вишень з лікером, і якщо у гелі для душу вишні з лікером відчувались 50/50, то тут однозначно солодкий лікер зі стиглими вишнями. Аромат мені нав'язливо нагадує шоколадні цукерки з лікером та вишнями всередині. Він яскравий і солодкий, на тілі залишається на певний час, перші пів години відчувається яскраво. Особливого переливу нот не відчула, але і без цього приємні аромати гарантовано будуть навколо.