Пілінг-скатка для рук і ніг від Shelly #testmakeupclub

Пілінг-скатка для рук і ніг від Shelly #testmakeupclub

Я колись мала пілінг-скатку. Але використання досвід був поганим. Функцію відлущення і пілінгу вона виконувала погано.

На тестування отримала Пілінг-скатку для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната від українського бренду Shelly. Ще до отримання боксу, я точно знала як буду використовувати цю пілінг-скатку. Задачею було відлущити ороговілі клітини на ногах після епіляції та запобігти появі врослих волосин, а також пілінг шкіри на стопах. (Я використовую епілятор 9 SES 9/720 Braun Silk Epil детальніше про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/6054/ )

Детальніше про продукт:

Пілінг-скатка для рук та ніг має приємну густу гелеву консистенцію та призначена для м"якого відлущення ороговілих частинок. Продукт збагачений комплексом АНА-кислот (гліколева, винна, лимонна), гідролатом троянди та екстрактом гранату. Активні компоненти делікатно полірують шкіру, вирівнюють тон. Засіб не містить абразивних компонентів, відлущення відбувається тільки за рахунок кислот.

Пілінг-скатка має приємний сильний аромат троянди з кислинкою гранату, не хімозний. Об"єм 200 мл. Дозатор зручний - з кнопкою на кришці, видає оптимальну кількість продукту.

Спосіб застосування:

Нанесіть пілінг-скатку на чисту шкіру рук/ніг, помасажуйте інтенсивними круговими рухами декілька хвилин, поки засіб повністю не скатається. Змийте водою. Після пілінгу нанесіть крем для рук/ніг.

Моє враження:

Якщо коротко - я в захваті!

Я страждаю від сухості на ногах в зоні колін та стоп. Часто мажу їх кремом для зволоження - але це все одно не дає бажаного ефекту зволоження, тільки короткотривалий ефект.

Наносила пілінг-скатку на суху шкіру ніг та втирала, а потім змила водою. Засіб скатується доволі швидко, не треба додавати зусиль. Кількість продукту теж можна регулювати. Під час процедури ванна кімната наповнюється приємним ароматом троянди і гранату. Після змивання - шкіра дуже ніжна, м’яка та гладенька. Виробник рекомендує після використання пілінг-скатки наносити зволожуючий крем. Але у мене не виникло бажання це зробити. Шкіра моїх ніжок була дуже м"якою. І, яким же було моє здивування, коли на ранок ця м"якість ніг і стоп збереглася! Більше того - пройшло вже близько тижня після процедури, і повторювати її немає необхідності - шкіра ніг м"яка і зволожена. І я не використовувала крем на протязі цього часу.

Тобто, можу сказати - що розхід засобу дуже мінімальний, адже процедури потрібно рідко.

Після використання цього флакона - я обов"язково повторю покупку такої пілінг-скатки. Вона обов"язково має бути в моєму догляді за тілом.

Єдине, я б не стала наносити цей продукт на місця, ще є волосяний покрив. Оскільки вимити скочені часточки з волосся буде важко.

Пілінг-скатка для рук і ніг від Shelly #testmakeupclub