Yuriivna 🌸

Тонік з гліколевою кислотою

Тонік з гліколевою кислотою

До цього часу я взагалі не була знайома з українським брендом Hollyskin.Для себе я обрала поки що тонік,хоча ще є з цієї лінійки:пінка для вмивання,сироватка,крем,маска та навіть патчі.

Є також повнорозмірний формат цього тоніку,але захотіла спочатку спробувати мініатюру.

Що робить гліколева кислота?

  1. Проникає дуже глибоко в шкіру
  2. Має відлущуючу дію
  3. Вирівнює рельєф шкіри
  4. Висвітлює сліди пост акне

Яке враження?

  • Тонік не залишає після нанесення липкого шару,його не хочется змити.
  • Аромат мені нагадує цитрусові не різкі нотки,навіть більше лимоні.Ще можу порівняти аромат тоніку з ароматом мильних бульбашок.Для мене запах не різкий,трошки має кислинку.
  • Тонік не сушить шкіру,а навпаки зволожує та прибирає шелушіння на певних ділянках шкіри,там де вони є,в основному в мене це іноді проявляється в носогубних складках,на підборідді.
  • Не має такого ефекту як печіння або пощіпування(в мене),але гліколева кислота може давати ефект поколювання,тому для чутливої шкіри може не підійти даний засіб.
  • Тонік має прозорий колір,бачила на фото,що в повнорозмірному об'ємі в пляшці утворюється біло-мутний осад,але в моїй мініатюрці такого немає.При збовтанні пляшки утворюється тільки пінка на поверхні.
  • Єдине,щоб я виправила це пакування,а саме ковпачок.Його доречніше,на мою думку зробити інакше,а саме щоб ковпачок не відкривався повністю,а відкривалася тільки верхівка ковпачка,щоб тонік не виливався з широкого горнятка,а щоб можно було відкрити верхівку ковпачка,який мав би замикатися,щоб тонік виходив через невеликий отвір,це було би зручніше та перебільшити з тоніком було би важко.Ось що я маю на увазі щодо пакування-ковпачка(фото)
Тонік з гліколевою кислотою