Заміна старих баночок
Повільно перехожу на корейський догляд)
Оновила свій догляд засобами, які давно хотіла спробувати. І не без хайпових продуктів)
Abib - Гідрофільна олія для демакіяжу, що зменшує виділення себуму - замінила свій гідрофільний бальзам heimesh. Взяла олійку через зручність використання і давно хотіла спробувати цей бренд.
Beauty of Joseon - Відновлювальна сироватка з женьшенем та муцином равлика - замінила тонізуючу сироватку Isntree з вітаміном C. Хочу зараз зосередити увагу на відновленні, оскільки почала використовувати залеїнову кислоту, а шкіра у досить чутлива і тонка, тому буду її ущільнювати.
TOCOBO - Bio Watery Sun Cream - SPF50+ PA++++ - Сонцезахисний крем для обличчя - замінила Beauty of joseon. Поміняла один хайповий продукт на інший) Останній також дуже хороший, підійшов для моєї комбінованої шкіри, але хочеться спробувати всі бюджетні SPF на ринку.
Балансувальний крем для обличчя з чайним деревом
Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream - замінила крем Aromatica з алоє. Змінила з поради косметолога, хоча останній крем мені підходив також. Він має веееличеезний об'єм, і для жаркої погоди ідеально підходить.
Коментарі (0)