Купувати чи ні цю пар очку від Velta Cosmetic?
Ця парочка дісталася мені у подарунок. Я ними користуюся вже 2 місяці. Наперед скажу, що у мене не має великого захоплення від користування ними, в принципі, які і негативу.
Про гель для вмивання
На мою думку, задача умивалок - вимити шкіру, не пересушити її і не викликати алергії. Вони не можуть наситити шкіру вітамінами, позбавити від прищів чи навіть зморшок - для всього цього є інші відповідні дієві засоби.
Надпис на пакуані обіцяє, що гель ніжно очищає, заспокоює і підтримує рівень PH.
Що ж насправді:
Гель має приємний свіжий аромат, щось між нотками огірка, лимону, свіжескошеної травички.
Текстура прозора гелева.
Дуже погано піниться, я б навіть сказала не піниться зовсім.
Після вмивання не має вдчуття стягненості.
Не подразнює шкіру і не викликає алергії, навіть пом'якшує воду ( кажу так тому що маю алергію на вмивання простою водою, червоніє шкіра біля очей).
Для моєї жирної шкіри здається не достатньо очищення. Але виробник зазначає, що після вмивання потрібно користуватися тоніком.
Про тонік
Не всі косметологи люблять тонери і тоніки, кажуть що цей етап можна пропустити. Моя шкіра ж обожнює тонери і тоніки, і я постійно після вмивання і прогягом дня, по потребі, користуюся ними.
На етикетці вказано, що тонік підтримує природні гідробаланс, перетворює шкіру зволожує та освіжає. Як на мене, звучить це все як маркетинг.
Тонік має свіжий аромат, схожий до аромату гелю. Насправді, він настільки свіжий і ненав'язливий, що мені просто подобається його нюхати. Цікаво чи є парфуми в продажу з таким ароматом?
Консистенція водички, варто користуватися економно.
Тонік добре освіжає і очищає. Дійсно після гелю для вмивання треба користуватися ним, тоді шкіра відчувається чистою.
Зволоження відчутне, шкіра не стягнута.
В цілому дуже хороший і недорогий продукт. Ідеально підійде для людей з чутливою, сухою шкірою. Він не підсушує прищі, але гарно зволожує і дуже м'яко очищує шкіру.
Обов'язково потрібно купляти і користуватися в парі, один гель не сильно задовольняє всі проблеми очишення.
Зараз на цю серію Velta діє знижка, але нажаль на сайті не так багато продуктів є в наявності.
Рада була поділитися своїм досвідом у користуванні продукти. Якщо ви користувалися нимб напишіть в коментарях як він вам)
Коментарі (0)