Ya Yana

Комедогенний чи ні? Тестую новий SPF.

Комедогенний чи ні? Тестую новий SPF.
Комедогенний чи ні? Тестую новий SPF.
Комедогенний чи ні? Тестую новий SPF.

Як то кажуть, душа хотіла спокою, а дупа прагнула пригод. Я, як колишня акнешниця, завжди з тремтінням в руках та сіпанням ока додаю нові продукти для обличчя в свою рутину. Далі йде молитва, схрещення пальців і надія не побачити на ранок жодної червоної плямки чи підшкірника. Вона мала специфічні смаки на екстрим. 😅

Pyunkang Yul — бренд, відомий тонером у синенькій пляшечці. Філософія така: прості та легкі формули, які працюють та не обтяжують шкіру. Підходить, подумала я. Одна з красунь американського тіктока вже затестила усі три санскріни цього бренду і розповіла мені основну різницю, тому я поділюся цією інфою з вами у вигляді цієї незатійливої таблички.

Моїй комбінованій шкірі вкрай важливо, щоб SPF крем виконував функцію зволоження, адже наносити і крем і санскрін, особливо влітку — це тортури. Тому, вибір було зупинено на першому красунчику.

Хімічні фільтри. Це ті, які поглинають промені сонця, а не відбивають їх. Вони потребують деякий час на те, щоб почати діяти (хвилин 15-20), тому варто нанести цей крем заздалегідь, а не перед самим виходом із дому.

Компоненти:

Екстракт чайного дерева тонізує шкіру та дає антиоксидантний захист.

Ніацинамід нормалізує роботу сальних залоз та запобігає появі жирного блиску, а також сприяє регенерації.

Кераміди та гіалуронова кислота підтримують гідробаланс та запобігають втраті вологи.

Центелла заспокоює шкіру, усуває запалення та почервоніння.

Відчуття. У дні, коли сильна спека, перші хвилини після нанесення крему відчуваються не дуже приємно. Здається, що обличчя жирне, або крем скоро втече з нього. Далі продукт «влягається» на шкіру і взагалі не відчувається протягом дня. Ніякої жирної чи липкої плівки.

Фініш. Після нанесення шкіра блищить. Досить приємний блиск, не жирний, але присутній. З часом він стихає, але все ж зберігається, якщо ви не наносите пудру.

Комедогенність. Всі ми знаємо, що це дуже індивідуальний чинник. За себе скажу, що я відношусь до тих, у кого цей крем не забиває пори (за умови регулярного очищення гідрофільна олія + пінка), а також не спровокував появу прищів чи комедонів.

Не має запаху та не білить шкіру.

Про свого фаворита в світі SPF від dr. Ceuracle я вже писала тут https://club.makeup.com.ua/post/5884/. Він досі в сердечку, але і новачок виправдав усі мої очікування.