Той самий аромат перших п обачень 🩵
Аромат, що нагадає про коханого 🤔
Аромат Boyfriend від Mermade для любителів чоловічих ароматів та солодких карамельок.
Виробник обіцяє відчуття обіймів з коханим від аромату і це дійсно так, адже аромат ну дуже нагадує чоловічі дезодоранти. Це в хорошому сенсі, адже я і сама люблю такі нотки 😉
За баночки все зрозуміло) Вони по 100ml, компактні та зручні для перевезення. За самі дозатори буде нижче.
Гель для душу
Гель зустрічає нас яскравим свіжим деревним ароматом із свіжими та солодкими нотами. Особисто мені ну дуже нагадує аромат гарних чоловічих дезодорантів, потім цей аромат переливається у щось солодше, ніби ваніль, але всерівно має цю деревну різкість. Аромат ну дуже свіжий і бадьорить.
Якщо Ваш чоловік активно користується солодкими дезодорантами, то так, цей аромат нагадує про нього 😉
Консистенція густа, небагато гелю достатньо, щоб утворилась піна, змивається також добре. Аромат після миття на тілі лишається, адже він сам по собі доволі яскравий.
Лосьйон для тіла
Я так зрозуміла, що усі лосьйони для тіла від Mermade мають карамельні переливи, адже у цьому ароматі також можна впізнати знайомий аромат смачнючих карамельних цукерок.
Лосьйон, як і інші досить рідкий і через це буде економним. Після нанесення залишається на тілі вологість, але досить скоро вона зникає і залишається приємний аромат та м'якість шкіри. Аромат досить стійкий, відчувається довго. Шкіра також задоволена від такого догляду 🥰
Тепер про аромат: Відкриється він також знайомим свіжим ароматом чоловічих дезодорантів, але вже пом'якшений солодкою ноткою карамелі. Цікаве та приємне поєднання надасть бадьорості на цілий день.
Тепер про дозатор
Тут я можу виділити це як мінус, але у наборі Night in Parise вже інший тип дозатора, тому сподіваюсь, що їх вже замінили.
На фото можна побачити якого типу дозатор у цього лосьйона і він незручний для нанесення, потрібно перевертати під різними кутами, щоб хоч трішки вилилось. Але, думаю, що виборник вже замінив ці дозатори))
Коментарі (0)