ksnklb

Той самий аромат перших побачень 🩵

Той самий аромат перших побачень 🩵

Аромат Boyfriend від Mermade для любителів чоловічих ароматів та солодких карамельок.
Виробник обіцяє відчуття обіймів з коханим від аромату і це дійсно так, адже аромат ну дуже нагадує чоловічі дезодоранти. Це в хорошому сенсі, адже я і сама люблю такі нотки 😉
За баночки все зрозуміло) Вони по 100ml, компактні та зручні для перевезення. За самі дозатори буде нижче.

Той самий аромат перших побачень 🩵
Той самий аромат перших побачень 🩵

Гель зустрічає нас яскравим свіжим деревним ароматом із свіжими та солодкими нотами. Особисто мені ну дуже нагадує аромат гарних чоловічих дезодорантів, потім цей аромат переливається у щось солодше, ніби ваніль, але всерівно має цю деревну різкість. Аромат ну дуже свіжий і бадьорить.
Якщо Ваш чоловік активно користується солодкими дезодорантами, то так, цей аромат нагадує про нього 😉
Консистенція густа, небагато гелю достатньо, щоб утворилась піна, змивається також добре. Аромат після миття на тілі лишається, адже він сам по собі доволі яскравий.

Я так зрозуміла, що усі лосьйони для тіла від Mermade мають карамельні переливи, адже у цьому ароматі також можна впізнати знайомий аромат смачнючих карамельних цукерок.
Лосьйон, як і інші досить рідкий і через це буде економним. Після нанесення залишається на тілі вологість, але досить скоро вона зникає і залишається приємний аромат та м'якість шкіри. Аромат досить стійкий, відчувається довго. Шкіра також задоволена від такого догляду 🥰
Тепер про аромат: Відкриється він також знайомим свіжим ароматом чоловічих дезодорантів, але вже пом'якшений солодкою ноткою карамелі. Цікаве та приємне поєднання надасть бадьорості на цілий день.

Тут я можу виділити це як мінус, але у наборі Night in Parise вже інший тип дозатора, тому сподіваюсь, що їх вже замінили.
На фото можна побачити якого типу дозатор у цього лосьйона і він незручний для нанесення, потрібно перевертати під різними кутами, щоб хоч трішки вилилось. Але, думаю, що виборник вже замінив ці дозатори))