Blondie_rs

Пусті баночки догляду від червня '23

Пусті баночки догляду від червня '23

Привітик! За кадрами багато роботи кипить: приїхала додому, дивлюсь, що ще взяти з собою, а також між цим всім знімаю багато контенту при звичному мені світлі та сонечку. Телефон вже реве та стогне, але я йому кажу, щоб потерпів, поки я тут, бо контент сам себе не зробить. І одразу вирішила закрити тему пустих банок та одної, яка все ніяк не закінчиться. Декотрі ємності я залишаю для повторного використання - особливо, якщо це з піпеткою. А баночки від кремів також деколи стають в нагоді. В одній з таких тепер корм для акваріумних рибок 🤫🤣

15 мл - наче хороший об'єм; але я й не запам'ятала цей продукт та його дію. Бустерна сироватка від Fourth Ray Beauty (ColourPop) із ананасиком мала б мати антиоксидантну та розгладжуючу дію. Була приємною, не липнула і не скочувалась. Гарно вбиралась шкірою та додавала легкого сяйва.

Ну майже пуста баночка, це питання тижня. Улюблені засоби, які в далекому 2020 спасли мою шкіру від посушливості. Вдячна їм безмежно, тож коли випадає така можливість - пробую різні "смаки". Цього разу в мене "Овес" із лімітованої тематичної колекції, який не має чітко вираженого аромату. Деколи вони випускають обмеженим тиражем такі красиві коробочки - ну а я, звісно, їх зберігаю 🙈Найбільше подобалась "Папайя", яка мала таку легку кислинку в кінцевому шлейфі аромату. Вони всі приблизно в однаковій мірі зволожують, роблять шкіру сяючою та чудово підходять під макіяж.

За ними я безмежно сумуватиму. Це було перше знайомство із Real Barrier та воно одразу почалось із любові. Ніжний трав'янисто-лікувальний аромат, приємна текстура та живильна формула не залишила мою шкіру байдужою. Він чудово підходив для осені/зими/весни, насичував шкіру та дарував їй лише комфортні відчуття. Закінчила в кінці червня - самі розумієте, у нас таке літо буває прохолодне, що й більш плотні креми не завадять 🙃

Grown Alchemist просто неймовірний! Такий екземпляр ще слід пошукати. Позиціонується як матуючий зволожувач, і це справді так! Легка велюрова формула, яка одночасно зволожувала та балансувала жирність. Обожнювала його давати наніч - зранку обличчя так сильно не жирніло в Т-зоні та мало завжди здоровий та щасливий вигляд! Під макіяж давала вкрай рідко - він фізично не міг створювати сяючого ефекту; робив своєрідний soft-touch на обличчі.

Любила, любила та ще раз - любила! Commonlabs був чимось таким невідомим та далеким. Але: що крем, що дана сироватка з вітамінкою Е - стали моїми любимчиками. Даний продукт мав неймовірний трав'яний аромат (свіжі, ніжні лікарські трави), який я чомусь завжди хотіла назвати "чайним деревом", хоча там далеко до нього. Я взагалі не люблю віддушку в догляді, але тут щось пішло не так: я шаленіла від цього запаху і все. Сироватка гарно вирівнювала тон шкіри та тішила своєю легкою нелипкою формулою та чудовим доповненням ранішньої та вечірньої рутини!