Anna_feerie

Якісний гель алое від Isntree

Якісний гель алое від Isntree

Почну з того, що алое - не мій улюблений інгредієнт)). Від знаменитої корейської пляшечки в формі листя я отримала алергічну реакцію і палаюче обличчя, інші вже навіть не ризикувала наносити на лице, замість того мастила на тіло.

Але в мене є мікротоки (https://club.makeup.com.ua/looks/6375/) і я намагаюся проводити процедури більш-менш регулярно, тож мені потрібен був якійсь гель.

Тому вирішила ризикнути і цього разу не прогадала. Гель Isntree містить у складі алое, центелу, кілька видів гіалуронової кислоти, гліцерин і ще багато рослинних та зволожуючих компонентів. Консистенція звичайна для такого типу продуктів, запах відсутній.

Якісний гель алое від Isntree
Якісний гель алое від Isntree
Якісний гель алое від Isntree

Я не використовую гелі замість крему навіть влітку, тому що моїй реактивній шкірі недостатньо захисту та живлення, бо епідермальний бар'єр потребує ліпідів. Тому я наношу гель вранці після вмивання та есенції, роблю мікротоки, після вбирання закриваю кремом (далі вже санскрін в декоративна косметика).

Що я помітила: після мікрострумової процедури моє обличчя завжди червоніє (ну, ви вже зрозуміли, воно таке часто робить 🙃), так ось після цього гелю тон вирівнюється краще, а головне - нічого не пече та не палає.

Тож, гель дійсно якісний, хоч і недешевий. Також його можна наносити на тіло (алое чудово працює для зволоження шкіри на морі, якщо ви збираєтеся у відпустку - беріть на замітку).

А ще поділіться вашим досвідом використання алое-гелів: чи були негативні реакції на ту відому пляшечку, чи то лише я така фартова? 🤣