Якісний гель алое від Isntree
Поки що єдиний, який мені підійшов
Почну з того, що алое - не мій улюблений інгредієнт)). Від знаменитої корейської пляшечки в формі листя я отримала алергічну реакцію і палаюче обличчя, інші вже навіть не ризикувала наносити на лице, замість того мастила на тіло.
Але в мене є мікротоки (https://club.makeup.com.ua/looks/6375/) і я намагаюся проводити процедури більш-менш регулярно, тож мені потрібен був якійсь гель.
Тому вирішила ризикнути і цього разу не прогадала. Гель Isntree містить у складі алое, центелу, кілька видів гіалуронової кислоти, гліцерин і ще багато рослинних та зволожуючих компонентів. Консистенція звичайна для такого типу продуктів, запах відсутній.
Мене підкупило те, що засіб позиціонується як швидка допомога для чутливої шкіри, обіцяє знімати подразнення та почервоніння. Спойлер: так і є.
Я не використовую гелі замість крему навіть влітку, тому що моїй реактивній шкірі недостатньо захисту та живлення, бо епідермальний бар'єр потребує ліпідів. Тому я наношу гель вранці після вмивання та есенції, роблю мікротоки, після вбирання закриваю кремом (далі вже санскрін в декоративна косметика).
Що я помітила: після мікрострумової процедури моє обличчя завжди червоніє (ну, ви вже зрозуміли, воно таке часто робить 🙃), так ось після цього гелю тон вирівнюється краще, а головне - нічого не пече та не палає.
Тож, гель дійсно якісний, хоч і недешевий. Також його можна наносити на тіло (алое чудово працює для зволоження шкіри на морі, якщо ви збираєтеся у відпустку - беріть на замітку).
А ще поділіться вашим досвідом використання алое-гелів: чи були негативні реакції на ту відому пляшечку, чи то лише я така фартова? 🤣
Коментарі (0)