Iryna Koval

Kérastase Résistance

Kérastase Résistance
Kérastase Résistance
Kérastase Résistance

Привіт, красуні:)

Довгий час придивлялася до бренду Kerastase, адже навели вони шуму в інфопросторі, було цікаво чи це просто гарна реклама чи дійсно якісні та варті уваги засоби. Для тестування нових продуктів я завжди обираю міні версії, щоб зекономити кошти і місце на поличці)

Моє волосся не фарбоване, досить тонке, ламке, постійно плутається. Шкіра голови схильна до жирності, хоча саме волосся нормальне. Підібрати догляд дуже важко, більшість продуктів не підходять.

Чи вдасться Kerastase приборкати моє волосся?

Що стосується формули, шампунь містить :

Creatin R — ексклюзивний комплекс, що складається з кератинів і керамідів;

кератин — проникає всередину волосяного волокна, зміцнює його;

ліпіди — сприяють відновленню шкіри голови;

таурин — амінокислота із захисною функцією, що забезпечує здоров’я шкіри голови.

Вперше спробувавши цей шампунь, мені сподобався його аромат - свіжий не навʼязливий, з відчуттям приємної кислинки, аромат довго залишається на волоссі після миття.

Консистенція шампуню прозора та густа, але добре піниться, тому невеликої кількості продукту вистачає на всю довжину волосся.

Після застосування відчула, що моє волосся стало м'яким і доглянутим, виглядає сяючим та здоровим. Зазвичай мию волосся через день, після використання цього шампуню відчуття свіжості залишається довше.

Технологія Kreatin R ™ – проникає всередину волосяного волокна, зміцнюючи його;

малеїнова кислота — зміцнює волосяне волокно, збалансовує його поверхню;

керміди — регенерують волосяне волокно.

Аромат ідентичний до шампуню: освіжаючий, з ніжною кислинкою. Кондиціонер має легку кремову текстуру. На волосся наноситься і розподіляється досить легко.

Кондиціонер застосовую так як рекомендує виробник. Невелику кількість засобу наношу на вологе волосся, уникаючи коріння. Щоб засіб гарно розприділився по всьому волоссі завжди проходжусь розчіскою. Тримаю декілька хвилин, після чого змиваю.

Після застосування кондиціонеру, волосся залишається досить м'яким на дотик, гладеньке. Засіб не залишає липкої або жирної плівки, за відчуттями не обтяжує, але гарно живить волосся. Також кондиціонер помітно полегшує розчісування.

Мʼягеньке, блискуче волосся, яке легко розчісується та надовго залишається свіжим, саме такі враження після використання Kerastase Résistance. Стосовно прокращення росту волосся: до цієї обіцянки виробника я скпетично налаштовна, все ж таки вважаю, що з цією проблемою краще впораються лікувальні засоби, а Kérastase марка професійного догляду за волоссям, але не лікувальна.

У майбутньому обов’язково придбаю повнорозмірні засоби. Також рекомендую продукти з однієї лінійки Kerastase використовувати саме синергічно, окремо вони не дадуть бажаного результату.

24 липня, 2023
Iryna Koval
24 липня, 2023