Той самий spf ✨️
Відгук на Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics (SPF50+ PA++++) .
Час і мені розповісти щось про цей відомий Spf)
Скільки про нього відео, відгуків, рекомендацій і багато з них позитивні) Мене ж у ньому привабила легка гелева текстура, що легко і швидко повинна вбиратись та не утворювати на шкірі плівки.
По опису:
Тюбик приємний, має гладке покриття та лаконічний спокійний дизайн. Є варіанти 10 і 50ml. Запаяний фольогою. Є коробочка, але з неї нічого не зрозуміло, немає також інформації щодо терміну придатності після відкриття, для мене це мінус. Хоча кремом цим я користуюсь часто і думаю, що швидко його закінчу, адже розхід лише на обличчя досить великий, про це дальше.
П.с. От поки писала, знайшла що після відкриття термін 12 місяців, але краще використати за 6.
Країна виробник – Корея.
Не тестується на тваринах.
Повинен підходити усім типам шкіри, але ну тут вже індивідуально (добре, що існує міні версія в 10ml).
Обіцянки від виробника ну дуже чудові:
• надійно захищає від UVB та UVA випромінювань: результати підтверджені незалежними лабораторіями в Кореї та Іспанії;
• має комфортну текстуру, зволожує шкіру; можна використовувати замість денного крему;
• підходить для всіх типів шкіри, найкраще для комбінованої;
• не залишає жирності та білих слідів;
Основне у ньому:
• 4 види сучасних фотостабільних сонцезахисних фільтрів, які не подразнюють шкіру;
• 30% екстракт рисових висівок, пробіотики та ніацинамід: освітлюють та зміцнюють захисний бар'єр.
Ну прекрасно ж все виглядає, чи не так?)
І, так, колір білий з легким відтінком.
Аромат, ну він відчувається трішки хімозним, але не сильно і після нанесення його не чути.
Сам крем
По текстурі – гортайте фото.
Та скажу, що не збрехали. Дійсно дуже легка, рідка, гелева, якщо нанести наприклад точково, то не "пливе" по обличчі, але "розмазується" легко, до повного вбирання потрібно трішки масажними рухами порозводити. Не залишає білих слідів чи плівки, лише легкий блиск на обличчі, який за певний час також зникає і обличчя виглядає нормально. На цьому додам трішки зі свого досвіду) Коли наносила, як там має бути з spf два пальці одразу, то треба було так активно розмазувати, і блиск залишався на довше. Та А. дала прекрасну пораду, за що їй велике спасибі, що ту саму кількість можна наносити двома шарами. І так, це класний лайфхак, і так працює краще 😉 Але це індивідуально для кожного, звісно))
Мої враження
Spf мені сподобався, на літо це чудовий варіант, але так, при активному Сонці і його потрібно постійно поновлювати. Він не забив мені пори, не спровокував сухості, негативних реакцій. Захистив від Сонця, обгорілого носа 😅 і всіх тих негативних наслідків)) Тобто він дійсно працює.
У складі є ніацинамід, екстракт рисових висівок та пробіотики і це чудово, та особливо дію не побачила від них)
Виробник зазначає, що spf можна використовувати і замість денного крему, і я так роблю)) Для моєї шкіри крем, а по ньому spf було ж занадто багато, тому можливо ці класні складники spf, що писала вище, мають сприятливу дію, яку мав би робити крем.
Після хорошого очищення шкіри немає сильної стягнутості, та всерівно відчувається, що шкіра прагне зволоження.
І от, щось я тут описала і "додаткові" його функції більше (ну за такі заявлені ціни очікується) Та свою основну роботу – захист від Сонця він виконує чудово.
І ще одне, це не його мінус, а його популярності. А саме: існує дуже багато підробок на нього і я сама за цей тюбик, що у мене думаю постійно чи все ок) Захист від Сонця є і це заспокоює та все ж...
Коментарі (0)