Олена Романюк

Пінка Lirene Make Me Soft з центеллою та пробіотиком

Я ще з тих "динозаврів", хто пам'ятає вмивання наприкінці дня (і зняття макіяжу заодно) за допомогою звичайного твердого мила, бо навіщо щось ще? Мила вистачить, ну і зверху протерти настоянкою календули, щоб аж скрипіло та сяяло( 🙈)

Добре, що часи змінюються, ставлення до свого здоров'я та тіла теж стає більш виваженим.

Тож "героїнею" мого відгуку є пінка від Lirene із серії Make Me Soft з центеллою азіатською та пробіотиком для чутливої шкіри.

Флакон зручний, м'який дозатор видає потрібну кількість продукту, а його треба реально не багато, навіть якщо треба вмитися після гідрофільної олійки.

Аромат не різкий (я страждаю на сезонну алергію, додаткового бажання розчхатися не викликав).
Зручно, що продукт одразу можна наносити на обличчя, не треба, як раніше з корейськими пінками
додатково збивати з водою за допомогою спеціальних сіточок (😄 скільки всього я згадала з історії умивання обличчя).

Пінка не агресивна, відчуття стягнутості, дискомфорту або плівки на обличчі не залишає. Але після вмивання я наношу тонер, сироватку, у своєму віці експерементувати лише з пінкою в якості догляду вже не буду.

Макіяж (туш, рум'яна, олівець для брів) я нею не змиваю, для цього є окремі засоби, які точно призначені для зняття декоративної косметики, бо часто дивуюся, що дівчата хочуть водночас змити сильний тональний крем і делікатно очистити шкіру.
Отже, як етап очищення шкіри, пінка від Lirene точно варта уваги, це в мене вже 4 пляшка і шукати заміну навіть не бачу потреби.