krislemly

Популярний крем для тіла з неймовірним ароматом.

Популярний крем для тіла з неймовірним ароматом.

Привіт-привіт!)

Я думаю багато хто зустрічав цю яскраво жовту баночку на просторах інстаграму та тік-току. І сьогодні, я хочу більш детально розповісти про крем для тіла від Sol De Janeiro.

Пакування: баночка із жовтого пластику виконана у вигляді півсфери з великою білою кришечкою та стильними чорними надписами. Виглядає дуже сонячно та яскраво, доречі, сам бренд називається "Січневе сонце" (січень - найспекотніший місяць у південній півкулі).

Всередині є додатково захисна кришечка.

Популярний крем для тіла з неймовірним ароматом.

Обʼєм: 75ml (також є в обʼємі 25 та 240 ml).

Текстура: сам крем дуже густий (мені нагадує густий йогурт або пудинг), під дією тепла шкіри, крем тає та легко наноситься на шкіру.

Аромат: дівчата, це щось неймовірне, в мене є трішки проблема з описом ароматів, але спробую, я відчуваю кокос, банан, манго та інші тропічні фрукти, хоча цей аромат і не назвеш тільки фруктовим, тому напевно є ще щось солоденьке по типу ванілі, дуже яскравий, смачний аромат. В дні коли я користуюсь цим кремом я не наношу парфуми, на стільки аромат відчутний та яскравий. Я та оточуючі відчувають його цілий день.

Мої враження від використання: наношу крем відразу після душу, на суху шкіру. За рахунок густої консистенції засіб дуже економно витрачається. На шкірі крем не скочується, поглинається відразу. Не залишає після себе відчуття липкості. Відразу відчувається на скільки шкіра пом'якшена. Крем класно справляється з сухістю шкіри, робить її шовковистою, гладкою та приємною на дотик.