Маска яка рятує від набряків.
Детокс для шкіри з ефектом бамбукового вугілля 🎋
Я, як володарка комбінованого типу шкіри просто зобов'язана мати на своїй косметичній поличці хоч одну глиняну масочку (а краще декілька 😝).
Так як я більше віддаю перевагу натуральній косметиці я вирішила спробувати новий для себе бренд натуральної косметики Lapush (це доречі наш український бренд). У бренда є три види масок - чорна, зелена та рожева. Я вибрала чорну маску з ефектом детоксу.
У складі з основних компонентів можу виділити: чорну глину, бамбукове вугілля, ментол, олію виноградних кісточок, ламінарію, алое вера, гіалуронову кислоту, розмарин, шавлій та календулу.
За кольором нагадує асфальт/або розбавлене вугілля 😺 Аромат маски схожий на ламінарію/водорості 🥬 цікавий.
Наношу маску на попередньо очищену шкіру. Розподіляється вона добре, для нанесення я використовую пензлик з синтетичним ворсом.
Тримати маску потрібно 15-20 хвилин. Перші 5-7 хвилин відчувається такий морозний холодок на обличчі 🥶(завдяки ментолу), потім потроху відчувається тепло. Доречі, завдяки цьому ефекту прохолоди проходять набряки, тому вона чудово підійде для ранкового застосування 👍🏻
Змивається легко, звичайною водичкою, без ускладнень. Під час змивання відчуваються часточки схожі на убтан, тому є таке легке відчуття ексфоліації.
Глибокого очищення після використ ання немає, АЛЕ ☝🏻вона добре освітлює чорні цятки та витягує назовні сальні нитки (тут в доповнення краще ще попрацювати з ультразвуковим скрабером, якщо є). Також маска звужує пори, тонізує, матує шкіру та робить її більш гладкою. Сухості та стянутості не викликає.
Хоч і не помітила якогось явного очищення, але стан шкіри з її використанням мені дуже подобається, тому буду повторювати і вам можу рекомендовати.
Використовуете глиняні масочки в своєму догляді? Можете порадити якусь глиняну масочку?
Коментарі (0)