Mila__Mi

Маска яка рятує від набряків.

Маска яка рятує від набряків.

Я, як володарка комбінованого типу шкіри просто зобов'язана мати на своїй косметичній поличці хоч одну глиняну масочку (а краще декілька 😝).

Так як я більше віддаю перевагу натуральній косметиці я вирішила спробувати новий для себе бренд натуральної косметики Lapush (це доречі наш український бренд). У бренда є три види масок - чорна, зелена та рожева. Я вибрала чорну маску з ефектом детоксу.

За кольором нагадує асфальт/або розбавлене вугілля 😺 Аромат маски схожий на ламінарію/водорості 🥬 цікавий.

Тримати маску потрібно 15-20 хвилин. Перші 5-7 хвилин відчувається такий морозний холодок на обличчі 🥶(завдяки ментолу), потім потроху відчувається тепло. Доречі, завдяки цьому ефекту прохолоди проходять набряки, тому вона чудово підійде для ранкового застосування 👍🏻

Глибокого очищення після використання немає, АЛЕ ☝🏻вона добре освітлює чорні цятки та витягує назовні сальні нитки (тут в доповнення краще ще попрацювати з ультразвуковим скрабером, якщо є). Також маска звужує пори, тонізує, матує шкіру та робить її більш гладкою. Сухості та стянутості не викликає.

Хоч і не помітила якогось явного очищення, але стан шкіри з її використанням мені дуже подобається, тому буду повторювати і вам можу рекомендовати.

Використовуете глиняні масочки в своєму догляді? Можете порадити якусь глиняну масочку?