ksnklb

Ароматний букет у флаконі 💐

Ароматний букет у флаконі 💐

Люблю я орієнтуватись на ці класні надписи у пробничках Mermade, та аромат Wanderlust мені відкрив інші приємні асоціації.
Та навіть ранкові поїздки із милуванням вранішнім небом ніжних пастельних відтінків та очікуваннями нових пригод, він здатен прикрасити ніжним квітковий звучанням.

Пробник у нас, як завжди, милий у приємних рожевих відтінках з назвою аромату, його описом, назвою бренду та об'ємом. Дозатори у них зручні, вони бризкають та мають ковпачок, через що такі міні версії легко можна брати у сумочку.

Саме у цього аромату я нарешті відчула стійкість та почала користуватись ним недавно) Як тільки відкрила ковпачок і понюхала вперше – одразу відклала на потім і призабула про цей аромат, він мені здався звичайним квітковим, та коли все ж почала ним користуватись, я зрозуміла що він мені дуже спродобався, тому думаю, що повернулась до нього саме вчасно. Саме Wanderlust у мене тримається до двох годин, з ароматів Mermade це рекорд)) Хоча якщо взяти до уваги усі умови, за яких аромат тримається на тілі (це і використання гелів для душу, доглядових засобів, і температура повітря, погода) не знаю, що саме спрацювало, але я рада, що він тримається 😅 До речі, у кінцевій ноті зазначена амбра, тому можливо саме вона забезпечує стійкість аромату.

Початкова нота: Жасмин, Османтус, Троянда
Основні акорди: Деревний, Квітковий
Нота Серця: Жасмин, Тубероза
Кінцева нота: Кедр, Амбра
Тип застосування: Весна, Вечір,День 
Класифікація аромату: Деревні, Квіткові

Як і інші аромати Mermade у цьому спочатку відчувається спирт, а вже за декілька секунд після розпилення починають розкриватися ноти... Wanderlust звучить букетом свіжих квітів, точно весняний аромат, який хочеться носити з легкими сукнями. Має легкий перехід у більш солодкий жасмин з віддаленими нотами солодкої екзотики, а вже пізніше можна почути деревну різкість, але з солодким жасмном, він у цьому ароматі домінуючий і найдовше залишається на тілі. І хоча не вказано, та в ароматі відчувається щось мермейдівськи-ванільне, солодка нотка, яку я чую у інших ароматів цього бренду, і вона відчутно проходить усією композицією аромату.
Це не нав'язливий аромат, що прикрашає своїми солодкими квітковими нотками.

Аромат порівнюють з Kilian Paris Good Girl Gone Bad.

Ароматний букет у флаконі 💐