Аромат вечірок чи чистих простирадл 🤔
Мої суб'єктивні враження про Mermade Hi-Hey-Holiday.
Закінчую свої дописи про набір пробничків ароматів від Mermade, можливо колись дійду і до інших ароматів, які ще не мала, але це пізніше...
А зараз про Hi-Hey-Holiday. До цього аромату я довго йшла, наносила, не розуміла, він то був надто солодкий у спеку, то надто фруктовий. Але такий він і є, як і у його описі, віддає легкістю та гарним настроєм. Він нагадує ті легкі та безтурботні відчуття нових світанків та сподівань, життя з нової сторінки.
Флакончик 3ml, як і у інших пробниках, зручний, надійний, милий.
Початкова нота: Груша, Маракуйя, Персик
Нота Серця: Конвалія, Малина, Мускус
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Сандал
Тип застосування:Весна, День, Літо
Класифікація аромату:Фруктові, Цитрусові
По відчуттях це чисто фруктовий аромат з нотками цитрусу, що дає легкої різкості, навіть не відчувається солодкості ванілі, яка так притаманна ароматам Mermade. Після нанесення одразу можна почути спирт, а вже потім розкриваються ніжні та водночас свіжі бадьорі ноти фруктів, переходять вони у спокійніші тони у яких я наполегливо чую аромат свіжовипраної білизни і ця свіжість доволі довго і сильно відчувається, але не йде шлейфом. У кінці вже ледь ледь можна почути цитрус та ваніль, і то якщо принюхатись. Стійкість у цього аромату також до 1 години часу.
І я досі не розумію, що я думаю про цей аромат, він своєрідний і цікаво грає, не солодкий, але приємний. Думаю, повну версію Hi-Hey-Holiday я б не купляла, але от гель для душу з цим аромат я хочу.
Коментарі (0)