Zhukovka 🌸

1 Beauty Day зі мною 💎

1 Beauty Day зі мною 💎

Влітку , як ніколи обличчя вразливе до навколишнього середовища. І наша задача допомогати йому. Очищувати , зволожувати,зажищати !
Я ,як молода мама не завжди маю час на похід до косметолога.Тож сьогодні поділюся простими рецептами , які зазвичай використовую власноруч 🎀

Класифікація : натуральна
Тип : всі типи шкіри
Країна: Китай
Вона ПРАЦЮЄ! Дивись фото !
Просто перед використанням необхідно розпарити обличчя. Я ще розігріваю додатково саму маску, вона стає більш рідкою і тоді їй легше проникнути в пору.Наносимо на Т-зону та підборіддя, поверх прикріпляємо папірець(він йде у наборі) , розгладжуємо і даємо повністю висохнути! Щоб закам'яніло швидше, після душу , при сушці волосся , я трохи підсушую феном необхідні місця. Знімаємо папірці і чорні точки разом з ними.Змиваємо залишки.
Розпарили-намазали-висушили-зняли-вмилися! Все!
Для повного очищення треба 3-5 процедур !,(* Не забуваємо закрити пори піля)
Маскою задоволена на 105% ✓

Класифікація: натураньна
Призначення:відбілювання, заспокоєння, очищування
Тип:всі типи
Спосіб використання: 1 чайну ложку білої глини розвести 1 чайною ложкою окропу , перемішати , нанести на обличчя. Витримуємо ~ 10 хв . Змиваємо . (*1не даємо масці повністю засохнути, травмує шкіру . *2 пропорції вказані на маленьке обличчя )
Так-так . Сама звичайна порошкова біла глина .Раніше я користувалася маскою Beauty Derm , натуральні маски з різних видів глин. Потім вони змінили упаковку і якість масок разом з нею. Я вирішила продовжувати користуватись глиною і придбала порошок. Дуже зручна у використанні та економна 👌 Обличчя аристократичне після використання 🕊
Раджу на всі 120%

Призначення : звуження пір, тонізування, очищення
Класифікація : аптечна
Тип : жирна , комбінована, проблемна та чутлива шкіра
Після наших чудових процедур протираємо обличчя тоніком, щоб прибрати залишки і звузити пори . Пів року тому придбала
Vichy Normaderm Purifying Pore-Tightening Lotion і скажу, що він допоміг мені боротися з висипами на обличчі . Подразнення немає , трішки сушить (*мені всі тоніки сушать) Ми майже на фінішній прямій 😉

Призначення : сонцезахист , зволоження , anti age
Класифікація : аптечна
Країна: Іспанія
Я його придбала майже рік тому , вимушено подорожуючи Іспанією. Мені його порадила місцева жителька, мовив,що вони дуже люблять İsdin і навіть косметологи з ним працюють.
Це дійсно крутезний флюід.Текстура дуже легенька, не липне ,не білить. Обличчя зволожене.Шкода, що наразі його нема на Make Up,мій закінчується.

Всім дякую за увагу 🍓🍓🍓

P.S. : сподіваюсь Kizza зацінить 😆 цілий день писала