Diksizavr

Зволожувальний крем для обличчя з кокосом🥥

Зволожувальний крем для обличчя з кокосом🥥

У пошуках зволожувального засобу для моєї сухої шкіри, натрапила на цей кремчик. Основними критеріями вибору були, гарний склад та доступна ціна.

Крем представлений у естетичній склянній баночці . При відкритті відразу відчуваєш яскравий запах кокосу з легкою гірчинкою, спочатку мені це було аж занадто, але досить швидко мої нюхові рецептори підлаштувалися і я навіть почала отримувати від аромату задоволення 🥲🥥 Текстура у крему густа, неначе кокосове вершкове масло. На літо буде трошки важкуватий, але в осінньо- зимовий період, якраз добре. Для моєї сухої шкіри цей крем як живильний еліксир👌 Добре розподіляється по обличчі, шкіра наче оживає, отримуючи таке потрібне їй зволоження, 💦 без ефекту плівки. Здебільшого використовую на все обличчя, але в літній період тільки у зону навколо очей та на носик, який нарешті не лущиться 😁.

Зволожувальний крем для обличчя з кокосом🥥
Зволожувальний крем для обличчя з кокосом🥥

У складі на другому місці стоїть олія Ши, також присутня кокосова олія та олія малинових кісточок . За таку ціну склад хороший (без небезпечних складників) і крем дієвий. Додаткових висипань не викликав, алергії не виявлено.

Дякую за увагу! Бережіть себе! 🤗💗