Hanna Domashenko

Глибоке очищення шкіри від Zein Obagi

Глибоке очищення шкіри від Zein Obagi

Zein Obagi - це професійна космецевтика. Ці засоби доволі багато коштують, тому перед тим, як щось придбати х цієї лінійки - краще радитись з косметологом, адже для досягення певної мети в корекції недоліків треба прицільно розуміти проблему.

Очищуючий гель у мене був для нормальної/ жирної шкіри у тревел-форматі. Я користувалася ним оише зранку, адже гель має яскравий, бадьорий аромат цитрусів, тому гарно пробуджує під час ранкової рутини.

У його прозорій текстурі є невеликі блакитні "горошинки". Завдяки цьому гель не тільки добре очищує шкіру, а й робить делікатний пілінг.

Я невелику горошинку засобу розтирала у вологих руках до утворення піни, потім ретельно мила обличчя та шию і добре змивала залишки засобу.

Шкіра класно очищується, стає не такою масною, всі висипання реально зменшуються та заспокоюються (завдяки дії саліцилки, що є в складі). Також чорні цятки стали світлішими та менш помітними на носі та щоках.

Засобу в тревел форматі, особисто мені, вистачило більше, ніж на 4 місяці. Цей гель дуже економічний! Зараз в мене цей засіб скінчився, на жаль. Але я вважаю, що він вартує своїх грошей, тому в майбутньому я би точно повторила цю покупку.

А яке у вас враження від цієї косметики, якщо ви щось використовували від Zein Obagi?

Глибоке очищення шкіри від Zein Obagi