ksnklb

Намагаюсь опанувати альгінатну маску 🤍

Намагаюсь опанувати альгінатну маску 🤍

Після невдалого досвіду з маскою від Tink все ж хотілось спробувати ці масочки. Вирішила замовити від Joko Blend, давненько хотіла щось від цього бренду. Цього разу я дотрималась порад дівчат з клубу, дякую 😘 Розмішувала у холоднішій воді, ніж зазначено, щоб довше застигала і я встигла нанести товстим шаром. Також боялась розмішувати довше, тому залишились грудочки, але нічого страшного, адже всерівно вийшло рівномірно нанести на обличчя товстим шаром.

Намагаюсь опанувати альгінатну маску 🤍

У мене пачка на 20g, якої може вистачити на 1 раз, якщо наносити і на шию, або на 2 рази, якщо лише на обличчя.
Виробник обіцяє морський колаген і еластин, та якщо взяти склад з сайту, то показує дещо інше, не знаю хто правий, та фото складу нижче 🤷🏻‍♀️
У не розведеному стані маска у вигляді пудрового порошку рожевого кольору, має приємний косметичний ягідний запах. Коли розвести це густа консистенція, яку все ж краще нанести шпиталем, та можна і пальцями. Одразу після нанесення на обличчя маска виглядає як ягідний йогурт, а я себе відчула монстриком, який втік з кондитерської😅

Якщо стояти, то може текти, але не сильно. Після нанесення краще прилягти і розслабитися на ~20 хвилин. За цей час масочка підсохне і буде наче резиновою плівкою лежати на обличчі. По краях засихає, але щоб гарно зняти, можна змочити ті ділянки.
На обличчі маска не пече, не викликає негативних відчуттів, почервонінь, а відчувається лише парниковий ефект, активне зволоження та охолодження.
Маска знімається легко, на місцях де був менший шар може обриватись. І внутрішній бік маски був вологий, ще одне підтвердження, що вона працює.

Після застосування альгінатної маски обличчя виглядає свіжо, зволожено, шкіра освітлена та ніби світиться зсередини. Дія на пори також очевидна: вони одразу стали чистими та трішки звуженими. У мене був один прищик, що лише хотів дозрівати, та після маски він став практично не помітний, сподіваюсь, що і взагалі зникне.
Результат маски мені дуже сподобався, такі масочки класний варіант, особливо якщо використовувати на постійній основі.