Намагаюсь опанувати альгінатну маску 🤍
Враження від Альгінатна маска з колагеном і еластином, ефект ліфтингу.
Після невдалого досвіду з маскою від Tink все ж хотілось спробувати ці масочки. Вирішила замовити від Joko Blend, давненько хотіла щось від цього бренду. Цього разу я дотрималась порад дівчат з клубу, дякую 😘 Розмішувала у холоднішій воді, ніж зазначено, щоб довше застигала і я встигла нанести товстим шаром. Також боялась розмішувати довше, тому залишились грудочки, але нічого страшного, адже всерівно вийшло рівномірно нанести на обличчя товстим шаром.
Про маску
У мене пачка на 20g, якої може вистачити на 1 раз, якщо наносити і на шию, або на 2 рази, якщо лише на обличчя.
Виробник обіцяє морський колаген і еластин, та якщо взяти склад з сайту, то показує дещо інше, не знаю хто правий, та фото складу нижче 🤷🏻♀️
У не розведеному стані маска у вигляді пудрового порошку рожевого кольору, має приємний косметичний ягідний запах. Коли розвести це густа консистенція, яку все ж краще нанести шпиталем, та можна і пальцями. Одразу після нанесення на обличчя маска виглядає як ягідний йогурт, а я себе відчула монстриком, який втік з кондитерської😅
Якщо стояти, то може текти, але не сильно. Після нанесення краще прилягти і розслабитися на ~20 хвилин. За цей час масочка підсохне і буде наче резиновою плівкою лежати на обличчі. По краях засихає, але щоб гарно зняти, можна змочити ті ділянки.
На обличчі маска не пече, не викликає негативних відчуттів, почервонінь, а відчувається лише парниковий ефект, активне зволоження та охолодження.
Маска знімається легко, на місцях де був менший шар може обриватись. І внутрішній бік маски був вологий, ще одне підтвердження, що вона працює.
По ефекту
Після застосування альгінатної маски обличчя виглядає свіжо, зволожено, шкіра освітлена та ніби світиться зсередини. Дія на пори також очевидна: вони одразу стали чистими та трішки звуженими. У мене був один прищик, що лише хотів дозрівати, та після маски він став практично не помітний, сподіваюсь, що і взагалі зникне.
Результат маски мені дуже сподобався, такі масочки класний варіант, особливо якщо використовувати на постійній основі.
Коментарі (0)