Da1mon7

L'Oréal men expert

L'Oréal men expert
L'Oréal men expert

Всім доброго дня. Сьогодні розповім вам про антиперспірант від Loreal.

Тут буде суто чоловічій огляд. Тут не буде багато епітетів та порівнять,метафор та 1000 ноток аромату,тому що я як мінімум не можу відрізнити стільки ароматів. Буду писати проте,що відчуває чоловік,тримаючи в рукак цей товар.

Почну с того,що сподобалось.

  • Свою головну функцію виконує,це для мене головне. 96 годин звичайно не тримає і близько. Скажу так - до вечора вистачить,якщо ви проводите день з посередньою активністю(не беру до уваги тренування,гру в футбол та інші енергозатратні процеси)
  • Ціна для мене більш-менш нормальна,тому це +.

Що не сподобалось:

  • Дизайн. Він незручний. Цей здоровений аплікатор-кулька та тонка відносно нього ніжка створює умови,при яких цей антиперспірант буде падати при будь-якій нагоді та не пробачить Вас за незграбність.
  • Ця кулька - як липучка для одягу - притягає до себе все зло та волосся))
  • Не подобається текстура,коли наносиш його то треба довгенько чекати,поки це все висохне. Доводиться робити взмахи руками. Коли часу обмаль та кудись треба дуже терміново, то махаю руками так,що можу взлетіти) Це незручно.

Висновок:

Скажу чесно - не моє. Вдруге не буду його купляти це точно. На ринку є дуже багато конкурентів,які готові за ці гроші запропонувати набагато кращий товар.

Моя оцінка 3/10

Da1mon7
4
Підписники
0