YuliHrytskoff

Розпаковка посилочки з ЄС

Розпаковка посилочки з ЄС

Нещодавно доставили мою довгоочікувану посилочку з ЄС. Звичайно, розпаковочку роблю разом з вами) Більшість засобів для мене нові, але є й дещо, що вже на повторі.

Отже, показую, що ж такого цікавенького замовила на цей раз)

Ці заколочки вже дуже давно висіли у моєму списку бажань і, формуючи замовлення з ЄС, закинула й їх до корзини. Дівчата, вони такі гарнющі! Просто не передати словами! Маленькі, але дуже міцні і якісні, гарно тримають волосся. Згодом напишу про них окремий відгук.

В мене вже закінчується мій крем для тіла, тож вирішила спробувати щось новеньке. Обрала бальзам Hiskin, але для проби взяла спочатку тревел-версію. В ньому дуже гарний склад, єдине, є силікон, але вже наприкінці списку компонентів. Правда, я пробачаю йому цей момент, так як я ще не бачила настільки насиченого всілякими оліями, екстрактами й іншими користостями складу! А який він по якості – ще подивимся)

Хто читає мої відгуки, той знає, що я їх просто обожнюю! Так, я періодично купую й інші гелі, але хоч якийсь із Dermacol завжди має бути на моїй поличці у ванній.

На цей раз взяла новинку бренду – гель "Дика малина" (пахне неймовірно – домашнім малиновим джемом і малиновими цукерками «Малібу» - може хтось пам’ятає такі😄); та гель із базової колекції – «Чорна вишня» (теж дуже його люблю – має насичений мигдально-вишневий аромат).

Шкіра моїх рук – то мій особистий біль… Суха, проблемна, чутлива. Без гарного крему для рук не обходиться жоден мій день. В мене є декілька улюблених кремів, які рятують шкіру моїх рук, та завжди хочеться спробувати щось новеньке)

Цей крем побачила на огляді в чарівної Anna_feerie і зацікавилась ним. Крем має непоганий склад, цікавий запах, єдине, об’єм маленький, але за якість треба платити)

Ніколи раніше не пробувала цей гель для вмивання, а тепер виникло таке бажання.

Ну це вже на повторі навіть не знаю який раз) Вічна класика!

Взяла такий чоловіку на пробу вперше. Раніше ми завжди користувались дезіками від Adidas, але після редизайну він їх забракував, хоча мені норм. От тепер в пошуках гарного чоловічого антиперспіранту)

На цьому все – ось такі покупочки. Про більшість засобів в майбутньому напишу більш детальні відгуки.