ksnklb

Олійка, що рятує кутикулу практично з перших застосувань 😍

Олійка, що рятує кутикулу практично з перших застосувань 😍

Передбачаючи багато відгуків про Shelly, вирішила не відтягувати з цією знахідкою 😅 Після пілінгу скатки цього бренду, що мені дуже сподобався, я вирішила, що буду в майбутньому замовляти ще якісь доглядові засоби від Shelly.
І от давно хотіла щось зробити з кутикулою. Так, погоджуюсь, доглянуті руки і манікюр важливі, та за особистими відчуттями мені комфортніше ходити з короткими нігтями без покриття. Та мала проблему з кутикулою, вона була суха, утворювались часто задирки і це було дуже дискомфортно. У клубі часто бачила різноманітні олійки для кутикул, та після позитивного досвіду з Shelly вирішила обрати засіб саме цього бренду.
Саме ця олійка збагачена екстрактом марокканської м'яти та олією чайного дерева.

Олійка, що рятує кутикулу практично з перших застосувань 😍

Олійка світло зеленого кольору, який при нанесенні буде прозорим, фото нижче, у флакончику, типу ручки (дуже зручно для нанесення), 3ml.
Лаконічний дизайн у стилі бренду з інформацією, складом і тд, приємно виглядає.
Аромат м'яти відчутний лише якщо нюхати саме кутикулу зблизька, а здалека то ні.
Флакончик має кришечку, а під нею є пензлик з білими ворсинками, яким якраз і наноситься олійка, якщо натиснути на кнопку з іншого боку.
Перший раз потрібно пару раз натиснути і почекати щоб пензлик почав наносити олійку, а вже наступні рази ллється швидше.
Пензлик для нанесення зручний (мені в основному потрібно для кутикули).
Олійка не жирнить пальці, не тече, немає неприємних пощипувань чи алергічної реакції. Доволі швидко вбирається, залежно від нанесеного шару ~15 хвилин. Можна після нанесення ще помасажувати, тоді вбереться швидше.

Результат побачила практично після перших нанесень (наношу раз в день, інколи раз в два дні). Сама кутикула виглядає акуратніше і зволожена, зникли задирки і мікротріщинки у тому районі. Хоча на нігтьову пластину практично не наносила, бо не було потреби, але і вона біля кутикул виглядає краще.