Сонце захисний лосьйон Hawaiian Tropic для обличчя SPF30
Гавайські тропіки, які ви, в умовах життя на півдні України?
Лосьойн було придбано спонтанно весною, в одній з південних країн Західної Європи. Вибір на момент квітня був маленький, англійські слова, поважні маркування з приводу безпечності, високий рівень SPF, вирішено, беремо.
Тепер розбираємо все, що обіцяно виробником:
- No oxibenzone, octinoxate (хімічні фільтри) - складники кремів, які змиваються водою, отже потрапляють у водне середовище, в якому ви радісно купаєтесь влітку (море, океан) і далі вони згубним чином впливають на коралові рифи, руйнують їх, поступово знебарвлючи і таким чином позбавляючи можливості нормально живитися. Тож бренд, назва якого співзвучна з Гаваями, де на законодавчому рівні заборонені ці складники, наголошує нам про свою відповідальність та турботу про навколишнє середовище. Тобто, наш крем і Гаваї сумісні, можете їхати, такий собі маркетинг.
- Scin Cancer Foundation, тут ясно, відомий Фонд по боротьбі з раком шкіри схвалив цей засіб, в якості щоденного захисту від сонця.
- Ну і пляшечка під лосьйон на 45% складається з переробленого матеріалу.
А тепер до складу, тут , на жаль, виробник не вказав у відсотковому співвідношенні по усім складникам лосьйону.
Зверну увагу на першу п'ятірку : Aqua,
Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Disopropyl Adipate. З водою ясно, три наступні - поширені хімічні фільтри, самі по собі слабкі, в компанії з іншими працюють, Ethylhexyl достатньо безпечний, Homosalate є слабким руйнівником гормонів і під впливом променів може розпадатися на більш шкідливі продукти, Disopropyl Adipate таке собі косметичне мастило.
Використання засобу
Скажу одразу, що щоденно я його не використовую, тільки у випадках тривалого перебування на сонці, подорож, незвичний клімат іншої країни.
Я - білявка з блідою шкірою, багато родимок, цілеспрямовано давно не засмагаю, шкіра нормальна, ближче до комбінованої.
Текстура лосьйону не занадто рідка, легко наноситься на обличчя, багато часу не потрібно, щоб він "вмостився" на шкірі, по відчуттям, як поживний, добре зволожуючий крем, після себе залишає вологий фініш, не масний, а просто сяйво доглянутого, зволоженого обличчя. Аромат кокосово-квітковий, відчутний вже як нанести на обличчя та тіло.
Завжди змиваю гідрофільною олією чи очищуючим бальзамом, неприємних запалень не спровокував. Але щодня в свій догляд я його не використовую, тільки в певних випадках.
Дякую, хто дочитав мій багатолітерник ❤️🙂
Коментарі (0)