alena.rosee

Легендарний бальзам Eve Lom Cleanser ✨

Про бальзам Eve Lom ходять легенди, тож я вирішила спробувати цей диво-засіб.

Раніше я пробувала дещо схоже з японського сегменту.

В моєму наборі до бальзаму шла муслінова серветка для вмивання та масажу 💛

💛Консистенція:

Сам бальзам світло-зеленого кольору та схожий на мохіто, якщо його перемішати. В баночці можна помітити масляні капсули, зараз спека , тож бальзам мега м'який.

💛Аромат: Аромат дуже насичений і дивний, але приємний, пахне букетом диких трав і ягід , чую і щось схоже на вербену , і на ялівець. Запах не дратує, навпаки хочется його вдихати))

Серветка: серветка муслінова, досить хороша, я читала якось, що від типу серветки залежить для якої вона шкіри, по полотну і м'якості , саме ця як мені показалось , для нормальної і навіть чутливої шкіри . До вона легка, м'яка , приємна на дотик.

Бальзам: Корисиуватись бальзамом саме задоволення ☺️ і з макіяжем , і без 😁 він очищує шкіру , а головне і пори , при цьому неймовірно зволожує шкіру. Досить економний, на фото горошинка бальзаму і цієї кількості вистачає розподілили на всю долоню.

Якщо ліниве застосування, то наносимо на шкіру , масажуємо, змачуємо серветку в теплій водичці , потім по масажним лініям витираємо бальзам.

Не ліниве застосування :

Наносимо бальзам на обличчя, серветку добре змачуємо в теплій, трошки горячій водичці, прикладаємо серветку на все обличчя на 30 сек, так від тепла розкриваються пори і очищуються ще краще.

Також присутня ароматерапія , відчуваючи себе Єгипетскою Царицею з такими ароматами )

Можна таке повторити пару раз, потїм масаж по масажним лініям для повного очищення.

Краще, після очищення намочити серветку в холодній воді , прикласти на обличчя хоча б на 10 сек, так пори закриються.

Ефект:

очищена сяюча шкіра, пори чисті, сама шкіра має глянець (не від жиру😁), а немов отполірована, такий дійсно люкс ефект ✨

Та й ароматерапія шикарна ☺️

Єдиний мінус - ціна. Щось схоже було колись у японського Сенсай, в мене було в наборі, але там ціни плюс мінус такі ж. Щось бюджетного поки такого не знайшла.