Blondie_rs

Мінеральний флюїд від Pharmaceris

Мінеральний флюїд від Pharmaceris

Привітики! Що ж, нарешті я починаю ділитись враженнями про продукти з подарункового боксу та хочу вас трішечки посмішити фейлом, що виник. Справа в тому, що я так і підозрювала на рахунок відтінку 20 Natural. Він мені затемний і з жовтинкою. Тому, після тестування я передала його мамі, а вона зустріла його зі словами "Ой, а чи не засвітлий мені буде?". Ох, так. Бути єдиною білосніжкою вдома це важко 😂

Мінеральний флюїд від Pharmaceris

Продукт йде в коробочці та з інструкцією, на якій міститься невеличка рекламка бренду [інновації польських науковців, безпечність продукції, догляд за проблемною шкірою]. В лінійці представлено три відтінки: Light 10, Natural 20 та Tanned 30. Невеличкий за розміром тюбик, приємний на дотик. У продукту є зручний носик, яким можна навіть наносити точково (як консилер). Виробник запевняє у тому, що продукт не забиває пори, вбирає надлишок себуму та не залишає плям.

Як тільки ми відкручуємо кришечку, нас зустрічає ледь відчутний квітковий аромат. Дивно, адже я вважала, що аптечна дермокосметика мала б бути без віддушки все ж. Відтінок на загорілій руці доволі гарно виглядає, але ось на зворотній стороні мого зап'ястя це, звичайно ж, жовтик! 🐥 Текстура справді доволі легка, але й насичена, чимось мені нагадує улюблений Jigott з алоє. Не скажу, що він в'язкий. Формула гарно розтягується по шкірі та не западає в рельєф. Одного дня я нанесла продукт пальцями на щоки, так і розтушувала на доволі велику площу дуже тонким шаром. Він гарно вирівняв загальний тон шкіри та нікуди не скочувався навіть у спеку (хоча для мене це звична практика, в мене практично нічого не пливе)!

Продукт наносила на зволожуючий крем цього ж бренду, що йшов у боксі (Deeply Moisturizing face cream). Розтушовувала як зазвичай - вологим б'юті-блендером. Можна побачити одразу, наскільки він жовтіше мене 🐥 Продукт приємний, невагомий на обличчі, водночас має середнє покриття, якого цілком вистачає затонувати обличчя та вирівняти тон.

Якщо глянути при такому освітленні - наче все й непогано. Гарний тон обличчя та без вагомого контрасту між шиєю. Але давайте глянемо далі...

І тут я зайшла у ванну кімнату та засміялась, побачивши вже такий виражений контраст у тоні обличчя та відносно загорілою шкірою (бо я взагалі сметанка).

Шкода, що доволі цікавий продукт попався у трішки несумісному відтінку. Проте, я смілива - протестувала його вдома без заперечень та один раз вийшла на вулицю, розтерши його так, щоб він подружився зі мною 😁 Що я б могла виділити?

Перш за все, сподобалось те, що в нього легка текстура та середній покрив. Доволі хороша стійка формула, яка ще й не западає у пори, складки та не підкреслює того, чого нема (як Есті Дабл Веар). З мінусів особисто для мене це матуючий компонент. Для регуляції себуму на жирній шкірі, напевне, це виглядало б краще, а мені прийшлось тестувати заново на більш зволожуючому продукті, адже під кінець дня я почала все ж відчувати малееееенький дискомфорт сухенького вигляду моїх щічок та підборіддя (2 фото, зловила під кутом, що я маю на увазі). Для сухої та навіть нормальної шкіри (схильної до сухості) я б його не рекомендувала, адже сама колись так добавилась матуючими тоналками, що не знала, як спасти себе від сухості (хоч мала нормальний тип шкіри). Крім того, продукт містить сонцезахисний фільтр, який теж по ідеї має підсушуючий ефект. Ось такий він - мінеральний матуючий флюїд від польського бренду.

Бережіть себе та до наступних дописів! 😊