krislemly

Поговоримо про масаж?

Поговоримо про масаж?

Привіт-привіт!)

Сьогодні мій відгук буде про догляд за тілом) Поговоримо про масажну олію та сам масаж. В боротьбі за красиве тіло, я вирішила, що спорту та більш-менш правильного харчування буде замало, тому додала ще масажі, я роблю їх або сухою щіткою або просто руками, саме для цього і придбала масажну олію, про яку розповім більш детально:

Ціна: 100 грн.

Обʼєм: 200ml.

Аромат: дуже насичений пряно-солодкий, з нотками цитрусових, мені дуже подобається. І доречі нагадує глінтвейн) Але це трішки сумно, боротися з недоліками шкіри і думати про глінтвейн😂

Пакування: не велика пляшка, виготовлена ​​з темного пластику. Кришка пластикова, закручується легко, під нею є захисна мембрана, як на пляшці з олією. Є дозатор, але він не дуже зручний, іноді можна переборщити.

Текстура: дуже приємна, не занадто жирна, легко розприділяється по шкірі, гарно поглинається шкірою, але не занадто швидко, часу досить щоб промасувати проблемні ділянки.

Мої враження: якщо масаж сухою щіткою я стараюсь робити щодня, то на ручним масажем+олією я трішки лінуюсь, тому роблю приблизно 1-2 рази на тиждень. Спочатку як завжди приймаю душ, потім на суху шкіру наношу олію і починаю активно масажувати проблемні ділянки.

Роблю це до тих пір поки олія повністю не вбиреться в шкіру. Не змиваю. Шкіра після такого масажу дуже приємна на дотик, виглядає дуже зволоженою. Якщо проводити таку процедуру регулярно, не забувати про спорт і забувати про шкідливу їжу (плак😭), результат не заставить себе чекати: прояви цилюліту стають меньші, шкіра більш підтягнута та еластична. Плюс я помітила, що після такого масажу сходять набряки.