Iryna Koval

Rituals The Ritual Of Ayurveda

Rituals The Ritual Of Ayurveda
Rituals The Ritual Of Ayurveda
Rituals The Ritual Of Ayurveda

Rituals - це бренд, який вражає своєю філософією та унікальним підходом до краси та догляду за тілом. The Ritual Of Ayurveda - це одна з їхніх серій, вона заснована на давній індійській системі Ayurveda, яка покликана допомогти нам збалансувати дух, тіло та розум. Це лінійка, яка пахне індійською трояндою у поєднанні з мигдальною олією, надзвичайний аромат, який нікого не залишить байдужим.

Перш за все, хочу сказати, що цей скраб - справжнє чудо для шкіри! Він має неймовірно приємний аромат, який розслабляє і робить процес скрабуварння шкіри справжнім ритуалом.

Окрім чудового аромату, скраб має дуже приємну текстуру. Він містить натуральні ексфоліюючі частинки, які допомагають зняти ороговілі шари шкіри і роблять її м'якою та гладенькою. Одразу після нанесення вдічувається приємний холодок. Після використання, шкіра стає дуже ніжною, гладенькою та зволоженою оліями.

Скраб містить натуральні інгредієнти, 94% природного походження, такі як індійська троянда, кокосова й мигдальна олії, шкаралупа мигдалю - усі ці компоненти захищають, пом'якшують, живлять шкіру, роблять її м'якою, покращують її еластичність і сприяють регенерації.

Одразу після відкриття флакону, зустрічає неймовірний аромат, який подумки переносить в екзотичну і дивовижну Індію.

Текстура гелю - це хмаринка насолоди. Він має унікальну формулу, яка перетворює звичайний гель для душу в ніжну і пишну піну. Після контаку з водою гель легко перетворюється в густу піну, яка дбайливо очищає шкіру, залишаючи її м'якою і оксамитово-ніжною на дотик, не викликаючи жодних ознак подразнення.

Зключний етап ритуалу - крем для тіла.

Текстура - схожа на баттер. Вона ніжна, оксамитова і легко наноситься на шкіру. Крем швидко вбирається і не залишає жирного відчуття, огорнувши тіло приємним ароматом.

Один з головних плюсів цього крему - це його здатність зволожувати шкіру на тривалий час. Моя шкіра стає гладенькою, м'якою і добре зволоженою, навіть у сухі зимові дні. Крем також має заспокійливий ефект, що особливо актуально для тих, хто стикається з подразненнями чи чутливістю.

У складі крему є такі корисні речовини, як індійська троянда і амла, які допомагають зберегти природний баланс шкіри і надати їй здорового вигляду.

Відкривши для себе лінійку Rituals The Ritual Of Ayurveda, вона стала невід'ємною частиною мого щоденного догляду за тілом. Rituals - це не просто косметичнa продукція, а справжній ритуал задоволення для шкіри та душі. Раджу спробувати всім - хто цінує якість і хоче насолоджуватись кожним моментом догляду за собою. Впевнена, що ви так само полюбите Rituals The Ritual of Ayurveda, як і я! 💔