Патчі Elizavecca Gold Hyaluronic Acid ✨
Одні з найпопулярніших корейських патчей для очей 💛
Я обожнюю патчі для очей, це той засіб який є і мене завжди : в баночці, в моно порціях , в пакетиках.
Я бачу ефект від користування , тому все пробую і пробую нові , хоча можу сміливо сказати, що дійсно поганих патчей не так багато, вони просто непрацюючі )))
З брендом Elizavecca в мене відносини 50/50, щось подобається (наприклад знаменита маска з бульбашками і маска Вітамін С), а щось зовсім не зрозуміла (наприклад популярна сироватка для обличчя).
Патчі
Я зазвичай використовую патчі вранці або ввечері перед сном, від хороших патчей очікую ефект зволоження , тонізування, приємного застосування, якщо є освітлення бонусом - то добре, якщо ні- то мені не принципово.
Що обіцяє виробник:
Патчі мають зволожувальний і тонізувальний ефект, зменшуючи набряклість і темні кола.
Активними інгредієнтами Elizavecca Gold Hyaluronic Acid Eye Patch стали гіалуронова кислота й екстракт золота. Ці компоненти сприяють утриманню вологи в епідермісі, завдяки чому він не буде зневодненим. Крім того, вони розгладжують дрібні зморшки, дарують тонкій шкірі сяйво та здоровий вигляд. Ефект помітний після першої ж процедури!
Який результат помітила я?
Якщо почати з упаковки , то це класична упаковка , з захисною мембраною і ложечкою.
В мене від якихось інших патчей забився зручний пінцетик пластиковий , ось їм мені зручніше брати патч.
В баночці дуже багато рідини, патчі аж плавають , рідина ароматна , пахне якимось косметичними фруктами.
Сам патч не дуже тонкий , тримається добре, не сповзає , але перед нанесенням треба трошки струхнути рідини.
Патчі добре зволожують шкіру навколо очей , роблять такий собі пламп-ефект, дарують легке майже непомітне сяйво, тонізуючий ефект є (особливо якщо охолодили патчі).
В банці стандартно 60 патчей, тобто на місяць щоденного використання.
Вцілому, цей продукт мені сподобався, негативних емоцій чи ефектів не викликав.
Коментарі (0)