Nacomi Next Level Retinol 0,25% Бюджетний ретинол який справді працює!
Nacomi- це мій другий ретинол,першим я спробувала від Cerave Підкупило те що вартість як мінімум в два рази нижча ніж у інших брендів,і багато позитивних відгуків
Nacomi-це польській бренд натуральної косметики з гарними складниками за доступною ціною.
Лінійка next level-призначена для різних потреб шкіри,тут можна знайти і ретинол, і сироватку з вітаміном C , і Ніацинамід і т.д.Кожен засіб має гарне якісне пакування(той самий ретинол йде з закритою помпою) і якісні безпечні складники.
Для ознайомлення я обрала Retinol 0,25%-це самий низький відсоток який був,вирішила що на літо буде достатньо)
Отже
Моя шкіра:
Комбінована(ближче до жирної),маю акне,постакне,чорні цятки на носі і щоках,розширені пори і перші зморшки.
💋
Сироватку потрібно використовувати тільки на ніч,на сухе чисте обличчя,в ідеалі просто умитись,протерти обличчя серветками(чи рушничком) і хвилин за 10,нанести засіб.
Ретинол в міру густий,без якогось явного запаху,гарно розподіляється по шкірі,при нанесенні ніякого дискомфорту чи печіння не було.
Засіб призначений:
- Для зміцнення шкіри
- Розгладжує,зменшує дрібні зморшки
- Має антивікову дію
- Регулює роботу сальних залоз
- Освітлює пігментні плями
Підійде для:
- жирної шкіри
- шкіри з акне і постакне,з пігментними плямами
- зрілої шкіри зі зморшками
💋
Після ретинолу шкіра м‘яка,мені навіть не потрібно було його закривати зволожуючим кремом,відчувався засіб комфортно.
Ретинол я використовую через день,але дівчаткам які вперше користуються ретинолом - раджу почати з ретинолових сходинок.
Мої враження:
Вже в перший тиждень я помітила,що пори суттєво звузились,в мене є на носі одна велика бісяча пора,і от саме вона затянулася і вже майже не помітна)
Також помітила,що тональний став краще лягати,бо шкіра стала більш гладка і наче відполірована.
💋
За три тижні користування засобом в мене не вискочило ні одного підшкірника(тьфу-тьфу-тьфу),а в мене такий тип шкіри,що тільки один прищик загоїться,зразу вискочить інший((
Я чекала,що буде період коли мене від ретинолу посипить(бо від Cerave таке було)
але ні,все добре,ніякого періо ду чистки не було)
Шкіра посвітліла,засяяла,постакне стало менш помітним,і в цілому вигляд став здоровішим.
💋
Буду далі тестувати!
Фото-до зроблене 5.07
Фото-після 29.07
💋
Ретинол від Nacomi мені зайшов)класно підійде для початківців,бо має не агресивну дію,результат дає швидко,приємний в використанні і має доступну ціну)
Наступного разу хочу спробувати концентрацію ретинолу вищу,а також обов‘язково замовлю ніацинамід і сироватку з вітаміном C))
Коментарі (0)