Пінка для вмивання та тонік для обличчя з ягодами годжі від Tink
Яким типам шкіри насправді підійде і чому я повторюю її вже вдруге?
Вперше спробувала цю лінійку в 2021 році, коли вона тільки з'явилися в бренду Tink (до того пробувала вже деякі засоби від бренду і була приємно здивована ціною-якістю). І ось минуло 2 роки, як я знову повернулась до цієї лінійки з ягодами годжі.
Ви напевно подумали, повернулась, отже сподобалась. І так, ви не помилилися, тож давайте розповім чому її варто спробувати і яким типам шкіри вона насправді все ж таки підійде.
По-перше хочу відмітити те, що засоби:
- мають натуральний склад
- не містять у складі SLS та SLES
- універсальні, бо підходять для всіх типів шкіри (це майже так, чуть ніжче розповім чому)
- бюджетні (ціна-якість 🍬)
- економічні у використанні
1. Пінка для вмивання:
Основні компоненти якої: ягоди годжі - екстракт дерези (антиоксидант, зволожує, освітлює та укріплює шкіру), вітамін А (ретинол), алантоїн, пантенол, гліцерин, лінолева та лимонна кислота (покращують зневоднену шкіру та відновлюють шкірний бар'єр), коко-глюкозід (кокосовий ПАВ, створює м'яку мілкодисперсну пінку) та сорбітол.
- пінка має приємний ягідний аромат (схожий на виноград 🍇).
- зручний та гігієнічний помпа-дозатор.
- делікатно очищує шкіру, в тому числі підходить для змивання легкого/нестійкого макіяжу.
- після очищення шкіра свіжа та м'якенька на дотик + на мій погляд тон шкіри стає рівнішим.
- сухості чи стягнутості на своїй комбінованій шкіри я не відчуваю.
Для жирної та комбінованої шкіри особливо класно підійде на прохолодну пору року. На літо все ж таки, особисто моїй шкірі хочеться більш глибокого очищення (так як влітку шкіра більше виділяє себуму і пори більше забиваються). А для нормальної та схильної до сухості шкіри на літо буде 👍🏻
2. Освіжаючий тонік
Основні компоненти: ягоди годжі, вітамін А (ретинол), алантоїн, лінолева кислота, касторова олія та гліцерин.
- квітково-трав'яний аромат (ненасичений, швидко вивітрюється)
- чудово зволожує, відновлює природний pH
- пом'якшуює, тонізує та робить шкіру більш пружною на дотик.
- не за лишає липкості
Це реально тонік який ЗВОЛОЖУЄ шкіру і підійде всім типам шкіри на всі пори року.
Лінійка класна, бо повторюю вже вдруге, тому моя рекомендація до покупки 🥰👍🏻
Окремо у бренда є ще лінійки для комбінованої та жирної шкіри, а також для нормальної та сухої шкіри.
Коментарі (0)