ksnklb

Цілющі трави для прекрасного волосся 🌿

Цілющі трави для прекрасного волосся 🌿

Шампунь Comex Ayurvedic Natural настільки час був у моїй ленті, що я вже ж вирішила спробувати його.
Окрім основної функції шампуню – очищення шкіри голови, у цього є ще багато інших (принаймні так обіцяє виробник): укріплює волосся, перешкоджає випадінню, прискорює зростання, профілактика лупи, надає волоссю блиск, і багато хорошого. Це все надають натуральні компоненти у складі.
За основу створення шампуню взято аювердичні рецепти.
Аюверда – одна з найдавніших наук, що зародилась в Індії. Саме слово походить з санскриту та означає "наука про життя". Аюверда фокусується на втручанні в спосіб життя та природних методах лікування, щоб забезпечити гармонію між зовнішнім та внутрішнім світом людини.
Тому, як можна зробити висновок, Ним, Шикакай і Арістха, Амла, Хна, Брінгарадж, Органічний кокосовий екстракт повинні позитивно сприяти на стан волосся, його колір, міцність та не пошкоджувати шкіру голови.
Якщо торкнулись пошкоджень, у мене були побоювання через натуральність шампуню, щоб не було лупи та подразнень, та якраз хна у складі має бактерицидні властивості та допомагає боротись з лупою.

Про баночку, я на пробу брала 75ml, та вже замовила більшу банку, адже шампунь сподобався і підійшов. А загалом, така маленька баночка, щоб покористуватись декілька разів та протестити хороший варіант (а ще в неї можна перелити шампунь, якщо кудись їхати).

Сам шампунь коричневого кольору та з яскравим ароматом трав, але таким теплим та приємним. Аромат після миття залишається на волоссі.
Розмилюється, наноситься і змивається, як звичайні шампуні.
Та є один нюанс, на мою густоту волосся потрібно багато засобу, щоб добре промити.

Ефект чудовий) На фото можна побачити волосся після миття без застосування стайлінгових засобів та яке сохло природнім чином.
Що мені основне: шкіра голови очищена, у цьому плані шампунь має м'яку дію, тому не до скрипу; розчісується легко, не магнітиться і не заплутується; м'яке та приємне на дотик; випадіння трішки менше; не викликав лупи та подразнень; по довжині не пересушив.
Та я не скажу що: є об'єм; розсипчасте волосся; менше брудниться волосся; – Та виробник цього і не обіцяв))

Як висновок можу сказати, що замовила ще один Comex Ayurvedic Natural вже в більшому об'ємі 😉.

П.с. Допишу поки не забула)) Все ж шампуні з натуральним складом можуть сушити волосся, особливо кінчики, тому не забувайте про зволоження/ живлення масочками, бальзамчиками та кондиціонерами🫶🏻❤️.