Relance Ritual Niacinamide + Na-PCA Tonic
Бестселер бренду: Зволожуючий тонік для обличчя ✨ та мої враження 🧡
Про бренд Relance не так і багато дописів, тому цей вирішила присвятити одному із бестселерів бренду - тоніку з ніацинамідом.
Тонік
Яку функцію має виконувати тонік?
Тонізувати, зволожити шкіру перед наступним етапом бьюті рутини, якщо тонік очищуючий - то ще очистити шкіру додатково . Це як базовий етап в будь-який системі догляду, чи то європейськїй, чи то в азіатській.
Головний компонент цього засобу - Ніацинамід. Це , іншими словами, вітамін В3, але в легкій водорозчинній формі, зазвичай застосовується про сухості шкіри, при лущенні , при високій чутливості.
Пакування:
Сам тонік має дуже лаконічне пакування під еко стиль, коробочка з картону, флакон з коричневого скла.
Розпилення просто шикарне, немов димка, спрей не "плюється", не ллється, розпилення як в хорошій термальній водичці.
Застосування і мої враження:
Сам засіб приємний в використанні і зовсім не викликає негативних емоцій чи реакцій на шкірі.
Тонік має легкий, косметичний аромат, навіть складно його описати, але так часто пахнуть корейскі патчі під очі.
В перші хвилини присутня липкість, згодом вона проходить , а при нанесенні наступного етапу догляду зовсім не відчувається.
Тонік гарно зволожує навіть чутливу шкіру, при тривалому застотуванні помітний виражений ефект.
Також хороший ефект , якщо шкіра пересушена кислотами/масками/ пілінгами, тонік просто насичує шкіру вологою і відновлює досить швидко.
Мені цей засіб сподобався , тому можу порекомендовати його спробувати , тим паче і ціна доступна, і саме цей тонік часто дають в подарунок за покупку товарів бренду 🧡
Коробочка і Склад
Пакування і Склад
Коментарі (0)