Легкий мінеральний сонцезахисний крем Pharmaceris SPF 50+
Огляд на мій перший виключно мінеральний санскрін Pharmaceris Emotopic Mineral Protection Cream SPF 50+.
Я дуже люблю сонцезахисні креми з хімічними (органічними) фільтрами. Маю також одного представника з хімічними + мінеральними фільтрами із написом матуючий - і він справді матує, а також класно заспокоює шкіру через оксид цинку.
Однак, цього разу я звернула увагу на мінеральні сонцезахисні креми. Допис Людмили (https://club.makeup.com.ua/post/11289/) був корисним при виборі, тому цей крем одразу полетів у вішлист. Рекомендую ознайомитись, особливо круто бачити порівняння із іншими мінеральними санскрінами.
Додаю фото:
- Одразу після нанесення (я не наносила на вуха, щоб було видно контраст зі шкірою).
- Через 5 хвилин після нанесення на вулиці (як бачите, білий слід зникає і санскрін не видно).
Склад (вирішила розписати, бо коли Тамара це робить, це дуже корисно):
- вода,
- дикаприліл карбонат - олія, що надає відчуття оксамитової шкіри, робить сонцезахисні засоби легшими,
- діоксид титану (нано),
- оксид цинку,
- ізогексадекан - розчинник, часто використовується у суміші з силіконами, щоб надати формулі ковзання,
- ПЕГ-30 диполігідроксистеарат - популярний емульгатор "вода в олії",
- рапсова олія - її запах тут відчувається 🗿,
- олія насіння коноплі - її запах тут відчувається 🗿,
- гліцерин,
- тригліцерид каприлу - поширений емолент, що робить шкіру гладкою (складається з кокосової олії та гліцерину, має легку текстуру, прозорий, без запаху та нежирний),
- гідроксид алюмінію - захисне покриття для діоксид титану,
- сульфат магнію - стабілізатор в емульсіях "вода в олії",
- гідроксиацетофенон - підсилювач консервантів, а також антиоксидант і заспокійливий засіб,
- водень диметикон - зв'язувач пігментів, що використовується для гідрофобізації,
- триетоксикаприлілсилан - світло-жовта рідина, що використовується для покриття мінеральних фільтрів, дозволяє засобу гарно розмазуватись.
- екстракт квітів жимолості.
- екстракт ламінарії охролевої.
Плюси:
- підходить для атопічної шкіри, малюків,
- білий колір зникає за декілька хвилин після нанесення,
- легко розмазується по чутливій шкірі - навіть краще, ніж мій санскрін на мінеральних + хімічних фільтрах,
- дуже гарно заспокоює чутливу шкіру та шкіру з акне.
Мінуси:
- легкий запах рапсової олії 🗿 та олії насіння коноплі 🗿 відчувається (але чомусь більше запах відчувається під прямими сонячними променями; спочатку я подумала, що це чути на вулиці не дуже приємний запах якихось квітів, а після прочитання складу все стало на свої місця:)),
- хоч засіб і не супер жирний, але й не матує - залишається такий собі healthy glow.
Коментарі (0)