Alyona Fedyk

Ботанічний сад Weleda: гармонія з природою та особливий флора-вайб

Ботанічний сад Weleda: гармонія з природою та особливий флора-вайб

Коли я отримала замовлення від Makeup і відкрила коробку, я миттєво поринула у світ пряних трав та солодких квітів. Це своєрідна ікебана, адже відчути якусь одну ноту просто неможливо. Це – неймовірний заспокійливий мікс, наче ти робиш ковток теплого чаю з ромашки, меліси, липи та звіробою… Хм, саме так я відчуваю себе щоразу, коли очищаю тіло цими арома-барами…

Я не використовую їх вранці, бо цей неймовірний запах діє на мене як міорелаксант) Це – вечірній ритуал, що сприяє солодкому сну, дарує відчуття гармонії та спокою. Мій рецепт: прийняття душу з арома-баром, чашка чаю, декілька прочитаних сторінок книги і міцний сон. Спробуйте, це працює)

Я не буду описувати якості продукту та його текстуру, бо вже сказано багато. Ну добре, пару слів) Гарно піниться та залишає приємний легкий аромат. Я не люблю мочалки, справді, тому просто намилюю його руками та переношу на тіло, насолоджуючись м’якою піною. Якщо ви любите, щоб тактильно відчувалась чистота шкіри (очищення до скрипу), – арома-бари вам сподобаються. Для мене ж це, єдиний мінус, але з ним я готова миритись:)

Тут немає ніякого бадьорогу цитрусу. Для мене це неймовірний трав’яний аромат з легкими солодкувато-м’ятними нотами моєї улюбленої герані. Дуже спокійний, але в той же час насичений. Однозначно мій фаворит, який придбаю ще не раз. На шкірі він не залишає такого насиченого запаху, як має сам, але якщо уткнутись носиком, то, звісно, почуєш ці чудові ноти спокою та релаксу.

Менш насичений, ніж попередній. Аромат доволі легкий і нічим особисто для мене непримітний. Боялась, що від ноти ірису втрачу свідомість, бо не дуже її люблю) Але ні, тут її майже не відчуваєш. Для мене це легкий мильний запах з ледь відчутними квітковими нотами. Цей арома-бар використаю для очищення рук, бо аж надто мені він простий.

Зрештою, арома-бар з нотою герані я щиро полюбила за релакс-аромат і відчуття себе розслабленою після нього. Рекомендую.