Чистикова Дар'я

Кокосова олійка 🥥

Кокосова олійка 🥥
Кокосова олійка 🥥

Кокосова олійка —  окрема любов. Використовую вже років 5, якщо не більше.
Останнім часом купляю саме цю, тому що 100% натуральний продукт (застигає в прохолодному приміщенні), низька ціна та є різні об'єми (50, 100, 200 та навіть 2000ml). У цьому дописі хочу поділитися своїми способами використання:

🥥класичний, для догляду за волоссям:
Дуже люблю робити маски, додаю до кондиціонеру/маски для волосся чи просто по довжені. В процесі нанесення уникаю коренів, тримаю по-різному, буває хожу кілька годин за хатніми справами в тулубі, буває 5 хвилин  в ванній та змиваю з шампунню. Стараюсь робити на ніч.  Вважаю тут головне регулярність 💯 Завдяки цьому волосся зволожене та гладке, меньше посічених кінчиків.

🥥догляд за кутікулою:
Живить та пом'якшує шкіру навколо нігтів, роблячи її більш еластичною, тим самим захищає ії від тріщин та утворення задирок. Використовую двічі на тиждень, результат влаштовує.

🥥демакіяж губ:
Ох, ці стійкі помади, то не надто стійка, то не відітреш. Саме для таких випадків  як "не відітреш"  використовую кокосову олію, але тільки на губи, адже вона комедогенна для обличчя.

🥥після ваксінгу:
Чудово змиває віск зі шкіри, якщо десь трохи прилипло після домашньої процедури.

🥥 при укусах комарів:
Швидко і ефективно знімає свербіж від укусів! Перевірено на собі 💯

🥥 для гоління ніг:
Олія кокоса може замінити крем для гоління. Цим методом я користуюсь не часто, але всяке буває ☺

🥥і останній пункт, для засмаги:
Я не фанат сонця, тож це дуже рідко. Але з олією засмага лягає швидше, рівним шаром, добре пом'якшує і живить шкіру, зволожує та рятує від пересушування на сонці. Природний сонцезахисний ефект олії SPF 8 🌞

Є декілька абсурдних, як на мене, способів використання олії у якості лубриканта чи захисту від карієсу, але кожен робе що хоче, дивитися самі 😁

Дівчата, поділіться своїми думками чи досвідом, можливо рецептами, куди чи як ви використовуєте олію дієво? Чи знайшли для себе щось інше?