ksnklb

Додай сяйва ✨️

Додай сяйва ✨️

Для початку подякую Pilirina за огляд на місти від Rebellion, її допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/14748/
Заходьте і читайте, люблю її дописи ❤️

Моє знайомство з Rebellion почалось з цього спрею для тіла та волосся. На волосся не ризикнула наносити, а от для тіла ефект 🔥

У мене міні флакончик на 10 ml і чесно скажу, думаю, що вистачить до кінця цього літа) Флакончик біло-прозрий, пластиковий, з яким же ковпачком, який нагадує ковпачки від ручки. Є наклейка зеленого кольору (інші кольори залежно від аромату) з інформацією про аромат, засіб застосування. Дозатор розпилює справно, немає "димки", але і не "плюється". Якщо наносити трішки здалеку то також є блискітки і аромат, як і зблизька.

Не викликав роздратування, алергії, сухості, стягнутості. Також не лягає липким шаром.

Склад: Alcohol, Aqua, Hydrolyzed Rice Protein, Fragrance,Limonene, Glycerin, Linalool, Geraniol, Citral Citronellol, Mica.

Додай сяйва ✨️

Тепер про шиммер) Це тут найцікавіше. Він реально блистить і блискіток багато, вони доволі стійкі на тілі (якщо розпилити о годині 4-тій і прийти додому о 10-тій, то вони все ще будуть на тілі, та також і на одязі (тобто вони все ж осипаються, та це норм).
Шиммер дає красиве сяйво, вони помітні, та не кидаються агресивно в очі.

А тепер про аромат) Він дуже стійкий, залишається також на весь день (принаймні на мені), після нього не хочу наносити парфуми, тому що буде надто багато запахів. І перші години після нанесення відчувається дуже яскраво.

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Малина, Маракуя, Персик
Нота серця: Конвалія
Кінцева нота: Ваніль, Геліотроп, Мускус, Пачулі, Сандал

Насправді, у цьому ароматі я не відчуваю переливів, особливих змін, він трішки свіжий та водночас глибокий, є щось квіткове від конвалії, чуттєве від мускусу та тягнуче від пачулі.
Думаю, аромат Phoenix краще відкриється взимку, та і для літнього вечора теж гарний варіант) Рада, що придбала цей міні формат та познайомилась з Rebellion.